OPHASSELT - Een zomerbar een BBQ en nog veel meer in Ophasselt

C21

OPHASSELT - Een zomerbar een BBQ en nog veel meer in Ophasselt

Bestuur-2__kopie_
Het bestuur. Ingezonden foto
 
Zomerbaraffichemetplanning__kopie_
 

Glenn Collyns van Jc Haslud organiseert van af juli een zomerbar met steun van vele medewerkers. Daarnaast organiseren ze op 21 en 22 juli een grote BBQ om de kosten van de zomerbar te bekostigen.  "Met de zomervakantie bijna voor de deur hebben wij, samen met ons bestuur, besloten om een zomerbar te organiseren. Dit wordt een grootschalig evenement waar ons bestuur enorm veel moeite in steekt. Gelukkig kunnen we rekenen op de steun van onze medewerkers", aldus Glenn. 

De zomerbar opent met een grootschalige openluchtfuif waar tal van DJ's zullen optreden. Daarnaast zijn we elke vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17:00 uur en bieden we leuke activiteiten aan. Op vrijdag zorgen live DJ's voor de sfeer, terwijl op zaterdag afwisselend bands optreden en er leuke activiteiten zoals een Kubb-toernooi plaatsvinden. Bovendien organiseren we op 21 en 22 juli een grote BBQ om de kosten van onze zomerbar te dekken.

 

Tot slot sluiten ze de zomerbar af met een kermisweekend. Momenteel werken ze samen met de dorpsraad om de kermis van Ophasselt nieuw leven in te blazen. https://fb.me/e/1fQblVHFT

https://www.facebook.com/JcHaslud

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief