GERAARDSBERGEN - De boodschap is duidelijk lid worden van Glen Tanera Whisky Society loont

C21

GERAARDSBERGEN - De boodschap is duidelijk lid worden van Glen Tanera Whisky Society loont

A_geraardsbergen_whisky_4
 
Beste Glen Tanera sympathisant, het seizoen zit er alweer op en wat voor een seizoen. Met enige fierheid kunnen we terugblikken op een twintigste editie die niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk werd gesmaakt. Het voorbije jubileumjaar werd niet alleen gekleurd door de reguliere tastings, we gingen ook 'op wandel' én 'op verplaatsing'. Dat dergelijke initiatieven met veel enthousiasme door de aanwezigen werden onthaald, motiveert ons om deze trend komend seizoen door te zetten. Ook de aanwezigheid in groten getale tijdens de jongste drie tastings sterkt ons in de gedachte om volgend seizoen opnieuw zoveel mogelijk mensen te betrekken in onze passie voor ons favoriete levenswater.

 Bij deze willen wij dan ook van de gelegenheid gebruik maken om jullie aandacht te vestigen op het belang van een officieel lidmaatschap van onze Society. Door de grote interesse waren we reeds bij de slotdegustatie genoodzaakt in eerste instantie enkel de leden uit te nodigen. Dat 'voorinschrijfrecht' bleek achteraf bekeken helemaal niet onterecht. Na slechts drie dagen was de tasting volzet, jawel zelfs ietwat overboekt, zodat we alle andere geïnteresseerden (de niet-leden dus) niet eens de kans hebben kunnen geven deel te nemen.

 
De boodschap moge dus duidelijk zijn: lid zijn van Glen Tanera Whisky Society loont ! Niet alleen kunnen leden aan sterk gereduceerd tarief deelnemen aan onze activiteiten, ook volgend seizoen zullen ze voorrang krijgen om in te schrijven !
 
Aarzel dus niet en wordt zo snel mogelijk lid ! Zo snel mogelijk ? Inderdaad, de snelle beslissers betalen mits overschrijving vóór 1/7/2023 slechts € 35. Na 1/7/2023 bedraagt het lidgeld € 40. Lid worden doe je door het gepaste bedrag over te schrijven op ons gekende rekeningnr. BE92 9796 2284 8523 (op naam van Glen Tanera) met als mededeling: Lidgeld seizoen 2023/2024 + naam.
Alleen maar 'Members only' volgend seizoen? Het zou zo maar eens kunnen. Vermijd dus het risico om één van onze activiteiten te moeten missen en breng dat lidmaatschap zo snel mogelijk in orde !
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief