GERAARDSBERGEN - BURGEMEESTER GUIDO DE PADT STOPT MET POLITIEK

C21

GERAARDSBERGEN - BURGEMEESTER GUIDO DE PADT STOPT MET POLITIEK

Editie_geraardsbergen_processie_3__kopie_
Burgemeester Guido De Padt een icoon van Geraardsbergen stopt met de politiek. - Foto Marc Colpaert
 
Open VLD burgemeester Guido De Padt (69 jaar) verlaat - na 41 jaar actieve politiek - eind dit jaar het politieke speelveld. Hij zal niet meer deelnemen aan de komende verkiezingen en geeft de fakkel door aan een nieuwe generatie om het beleidswerk in Geraardsbergen verder te zetten.
 
Er wacht een nieuw hoofdstuk met meer tijd voor familie en vrienden en de vele andere aspecten van het leven. “Politiek is topsport, zowel fysiek als mentaal. Je moet er 7 op 7 en 24 op 24 staan. Dat heb ik 41 jaar lang met volle overgave gedaan, samen met 20 jaar advocatuur. Met mijn 70ste levensjaar in zicht wil ik het graag wat rustiger aan doen en tegelijk ruimte geven aan nieuwe en jongere kandidaten.
 

"Ik zeg de politiek vaarwel met een warm en dankbaar gevoel voor het vertrouwen dat ik van mijn kiezers kreeg en voor de vele samenwerkingsverbanden die over de partijgrenzen heen mogelijk waren." Het partijbestuur zal nu werk maken van het aanduiden van een opvolgend burgemeester en een schepen", Guido De Padt, burgemeester van Geraardsbergen 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 16 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief