VIANE - NIEUW hippe trendy en betaalbare mode bij Ellen in de Renskouter 13

C21

VIANE - NIEUW hippe trendy en betaalbare mode bij Ellen in de Renskouter 13

Editie_geraardsbergen_ellegance_1__kopie_
Ellen met hondje Boomer in haar zaak. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_ellegance_2__kopie_
Boomer was er ook bij.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_ellegance_3__kopie_
Buitenzicht van de zaak.- Foto Marc Colpaert
 
Een nieuwe modezaak Ellegance is opgericht door Ellen Vander Putten uit Geraardsbergen. Ze is dol op mode en shoppen en is vastbesloten om haar klanten de laatste modetrends aan te bieden, dit via haar eigen webshop en sinds kort ook in haar winkel in de Renskouter 13 in Viane(Geraardsbergen).
 
 
Tijdens de corona periode startte Ellen met haar eigen webshop Ellegance. " Ik wilde niet zomaar thuis zitten, zonder iets te doen en dus was enige tijd later mijn webshop geboren. Dat liep zeer aardig tijdens deze speciale periode, maar nadat het gewone leven weer aan de orde was, wilden de mensen toch steeds meer hun kleding in een winkel komen uitkiezen. Daarom opende ik nu een nieuwe zaak in de Renskouter 13 in Viane. Het is geen grote zaak, maar mijn winkelbeleid is eerlijk en genereus en mijn klantenservice handig en behulpzaam. Boordevol motivatie en energie spring ik in dit nieuwe avontuur en hoop ik klanten te mogen ontmoeten, die mijn passie delen, mijn collectie leuk vinden en mijn bezieling en inzet waarderen", zegt Ellen.
Men kan er terecht voor dameskleding, handtassen, riemen, mutsen, juweeltjes, schoenen, kortweg alles wat de doorsnee vrouw graag ziet en dol op is. En wekelijks kan men er terecht voor een nieuwe collectie. Wie zin heeft kan natuurlijk altijd al eens een kijkje nemen op haar website - www.ellegance.be - en bestellen of naar de Renskouter komen. Wie interesse heeft in een verkoopavond / namiddag onder vriendinnen bij jou thuis, mag ook steeds contact opnemen met Ellen via het nummer  0470/84.27.98.
De winkel van Ellen is open elke woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13.30 uur tot 18.30 uur. Ook op sommige zaterdagen is de zaak open van 13 tot 17 uur, maar kijk voor dat laatste eerst eens op de website, dat u niet voor een gesloten deur staat.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief