Concertband Cecilia GERAARDSBERGEN presenteert 'Et maintenant...'

C21

Concertband Cecilia GERAARDSBERGEN presenteert 'Et maintenant...'

Ccg
Et maintenant promoot het franse chanson
 

Met ‘Et maintenant…’ is Concertband Cecilia Geraardsbergen toe aan de 4de editie in een succesvolle concertreeks: de ‘swinging years’ bij de herdenking van 100 jaar einde Grote Oorlog in 2018, Guantanamera met het originele Digno Garcia trio in 2019, en in 2021 was er met Leef! een potpourri van hits uit de Lage Landen.

De basisingrediënten zijn gekend. Een groot orkest met 70 muzikanten en een uitgebreide ritmesectie samen met puur Belgisch zangtalent maken deze concerten onvergetelijk.

Et maintenant… Mesdames et Messieurs, voor dit concert hebben we niet minder dan 4 zangers kunnen strikken! Met Pierre, Ann, Katleen & Jimmy kozen we diverse stemtimbres voor de uiteenlopende genres die we zullen brengen.

Het wordt een mooie mix van Franstalige klassiekers en hedendaagse nummers, enkele discohits van de jaren ’70 en Eurovisiesong liedjes. Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Claude François, en zelfs de Belgische Angèle staan op het programma.

We heten jullie van harte welkom in JC De Spiraal, dat deze keer speciaal als Art Nouveau theater zal worden ingericht. De gekende cabaretopstelling aan ronde cocktailtafeltjes maakt de ervaring voor het publiek compleet: sfeer en gezelligheid troef! Dranken en hapjes in thema zorgen bijkomend voor een culinaire Franse toets.

Onze dirigent Dominic Reynders staat klaar om deze show in goede banen te leiden, dus hopelijk mogen we jullie allen ontvangen op 1, 2 of 3 december.

 

Bien plus qu’un concert, dat is inderdaad waar we met Et maintenant… voor gaan. Tot dan?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2023
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 16 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief