GERAARDSBERGEN - Kari Vanden Herrewegen organiseert opnieuw het event Strekenwijven

C21

GERAARDSBERGEN - Kari Vanden Herrewegen organiseert opnieuw het event Strekenwijven

Img_7932
Affiche Strekenwijven

Strekenwijven, een unieke belevingsbeurs die de lokale ondernemer in de kijker plaatst, is het event waar Kari Vanden Herrewegen opnieuw haar schouders onder zet  .” Op 1 februari gaat de website online, op 15 maart gaan de Strekenwijven-petjes in verkoop en op 20 oktober gaat het evenement door. Intussen staat er nog heel wat te gebeuren zodat lokaal shoppen wordt aangemoedigd.” zegt Kari.

Ben jij klaar om Geraardsbergen te ervaren als nooit tevoren? Maak kennis met Kari, onze lokale heldin en écht "strekenwijf", die geboren en getogen is in het hart van deze betoverende stad. Ze ademt passie voor alles wat lokaal is en staat te popelen om jou mee te nemen op een avontuur vol charmante handelaars en verborgen pareltjes.

Strekenwijven, een passievol avontuur begint op 1 februari!

Op 1 februari lanceert Kari haar gloednieuwe website, www.strekenwijven.be. Hier ontdek je alles wat "Strekenwijven" te bieden heeft en waarom het meer dan de moeite waard is om deze lokale schatten te verkennen.

Steun lokale ondernemers – Maak een verschil met Strekenwijven!

Wat drijft Kari? Een missie om lokale ondernemers te ondersteunen en hen een welverdiend duwtje in de rug te geven. Overweeg eens om jouw favoriete items te scoren bij lokale webshops of bij die gezellige winkel om de hoek. Waarom? Omdat jouw euro's een directe impact hebben op de mensen in jouw buurt. Zie het als investeren in de schoolreis van de zoon van je buurvrouw – een persoonlijke touch die het verschil maakt!

Ontdek de limited edition Strekenwijven-pet!

En dat is nog niet alles! Kari heeft grootse plannen, waaronder een limited edition van de unieke strekenwijven petjes. Binnenkort beschikbaar, dus houd je ogen open! En markeer alvast 20 oktober in je agenda, want dan gaat de tweede editie van de succesvolle Strekenwijven beurs van start. Lokale ondernemers, dit is jullie kans om deel te nemen en te schitteren!

Volg het Strekenwijven avontuur op Social Media!

Mis niets van het strekenwijven avontuur en volg Kari op Facebook en Instagram via @Strekenwijven_.

Klaar om de magie van Geraardsbergen en omstreken te ontdekken? Doe mee met Strekenwijven en maak samen een verschil in onze lokale gemeenschap!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief