Hans De Gent lijsttrekker voor Vlaams Belang GERAARDSBERGEN

C21

Hans De Gent lijsttrekker voor Vlaams Belang GERAARDSBERGEN

Hans_de_gent
Hans De Gent
 

Hans De Gent, gemeenteraadsfractieleider voor Vlaams Belang in Geraardsbergen, zal lijsttrekker zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Vlaams Belang gemeenteraadslid Krist Matthys zal ook opnieuw opkomen voor de partij.

Lijsttrekker Hans De Gent zegt: “Na jaren van achteruitgang en stilstand moeten we onze mensen weer op de eerste plaats zetten. We willen niet dat Geraardsbergen een voorstad van Brussel wordt, met onveiligheid, marginalisering en verloedering. We willen een schone en veilige Vlaamse stad, waar we allemaal trots op kunnen zijn. Na 12 jaar Open VLD en CD&V bestuur heeft nog maar 18% van onze burgers vertrouwen in het stadsbestuur, dat blijkt uit de Vlaamse Gemeente-Stadsmonitor bevraging. Slechts 11% van onze inwoners voelt zich nog veilig in Geraardsbergen. Dat zegt genoeg. We zijn bereid om met iedereen samen te werken die een ander en beter  beleid wil voor Geraardsbergen.”

Actieve rol in de gemeenteraad

Het Vlaams Belang laat het niet bij woorden alleen, maar speelt een zeer actieve rol in de gemeenteraad van Geraardsbergen. In 2023 was Hans De Gent het meest actieve gemeenteraadslid, met dubbel zoveel schriftelijke vragen als eerste achtervolger Bram De Geeter van Vooruit.

Vlaams Belang Geraardsbergen is momenteel in gesprek met meerdere kandidaten die interesse hebben in een plaats op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. De definitieve beslissing over de kandidatenlijst wordt binnen enkele maanden genomen.

Geraardsbergse kandidaat voor de Kamer: Nele Sents

De Vlaams Belang partijraad heeft begin februari beslist om afdelingsvoorzitter Nele Sents van Vlaams Belang Geraardsbergen te plaatsen als 6e opvolger voor de Kamerverkiezingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief