GERAARDSBERGEN - Winterfoor officieel gestart

C21

GERAARDSBERGEN - Winterfoor officieel gestart

_dsc5760
Winterfoor officieel geopend
 

De winterfoor die opgesteld staat op het Stationsplein, de Markt en de Vesten officieel geopend. De kermiskramers werden door het stadsbestuur ontvangen op het stadhuis waar hen een natje en een droogje aangeboden werd.

 

Burgemeester Ann Panis en kersvers schepen van cultuur Jimmy Colman verwelkomden de kermiskramers en wensten hen een uitstekende kermis toe. 

 

De het eerste topevenement van de winterfoor is het Krakelingenfeest op 25 februari, gevolgd door Eerste Toog op maandag 4 maart. Tijdens de Eerste Toog, de grote jaarmarkt zullen 200 marktkramen voor een unieke sfeer zorgen.

 

Ook de kermiskramers doen een extra inspanning op woensdagen 28 februari maart en 6 maart, want dan zijn er de familiedagen. Tijdens deze dagen krijgen de bezoekers een korting op de meeste kermisattracties.

Dit jaar is er opnieuw een speciale dag voor iedereen die van de foor houdt maar niet van de harde geluiden en felle lichten. De prikkelarme foor gaat door op dinsdag 28 februari. Tussen 16 en 19 uur dimmen de foorkramers de lichten en zetten ze de muziek zacht.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief