GERAARDSBERGEN - Basisschool Centrum verwent Geraardsbergenaars met vertelwandeling

C21

GERAARDSBERGEN - Basisschool Centrum verwent Geraardsbergenaars met vertelwandeling

Hrg38sedow
vriendenkring basisschool Centrum en kleuterschool Pieternel
 

Op zondag 10 maart openden basisschool Centrum en kleuterschool Pieternel naar jaarlijkse gewoonte de deuren. Een fijn gebeuren voor nieuwe en bestaande leerlingen, dat nog versterkt werd door een unieke vertelwandeling.

De scholen willen alle Geraardsbergenaars nu graag laten meegenieten van de wandeling. Het uitgepijlde parcours blijft dan ook tot en met zondag 24 maart voor iedereen beschikbaar. De wandeling is kind- en wandelwagenvriendelijk. Over een traject van zo’n 4,5 km stop je 8 keer om naar verhaal te luisteren. Op grote vertelborden staan QR-codes afgebeeld waarmee de verhalen afgespeeld kunnen worden. Er is elke keer de keuze tussen 3 vertelniveaus zodat iedereen een verhaal op maat krijgt.

De vertelwandeling start aan basisschool Centrum in de Buizemontstraat en is te volgen via gele pijltjes. Aan de Dierkosttoren is er al een eerste verhaal. “De vertelwandeling is een initiatief van de vriendenkring van basisschool Centrum en kleuterschool Pieternel. We wilden graag onze opendeurdag op een leuke manier in de kijker zetten met een gezinsvriendelijke activiteit. Omdat onze scholen ook echt in het hart van de stad liggen én we verbinding heel belangrijk vinden, bieden we de wandeling graag aan voor alle burgers”, zegt directrice Jolien Verspeeten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief