PVDA zet twee kandidaten uit GERAARDSBERGEN op kieslijsten

C21

PVDA zet twee kandidaten uit GERAARDSBERGEN op kieslijsten

Lydia_pedro_02
Lydia Imbo en Pedro Blommaert
 

Met Lydia Imbo en Pedro Blommaert staan er op 9 juni twee geboren en getogen Geraardsbergenaren op de lijsten van de PVDA. 

De PVDA zit in het hele land in de lift. En ook in Geraardsbergen zijn steeds meer mensen op zoek naar een links alternatief. De linkse partij zet dan ook graag twee kandidaten uit de Oudenbergstad op haar kieslijsten voor 9 juni.

Pedro Blommaert werkt als technieker aan pompen en motoren in de Gentse haven. Hij heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, zeker wat betreft armoede in eigen streek en land. Onlangs stampte hij nog een nieuw project uit de grond om de Geraardsbergse jeugd een hart onder de riem te steken. Maar ook elders waar hulp nodig is, steekt Pedro de handen uit de mouwen. Zo trok hij ontelbare keren naar Vesdervallei om de slachtoffers te helpen na de overstromingen daar.

“Ik ben sterk aangetrokken tot de PVDA, omdat die partij enorm strijdt voor en met de werkende klasse”, vertelt Pedro. “Onze federale lijsttrekker Robin Tonniau heeft trouwens net als ik een achtergrond als arbeider. In het parlement zal hij de werkende klasse een stem geven. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Koopkracht en eerlijke belastingen zijn belangrijke speerpunten voor ons. Voor mij verwoordt dat in sterke lijnen wat er leeft bij de mensen en wat wij willen verhelpen in het verwrongen systeem.”

Pedro vind je op plaats 13 op de lijst voor de Kamerverkiezingen.

Lydia Imbo is geboren en getogen in het Geraardsbergse stadscentrum. Als kind was ze steevast te vinden in het Abdijpark en vandaag gaat ze er nog altijd graag wandelen, ook al heeft ze sinds kort een stekje gevonden in het landelijke Deftinge.

“Als arbeiderskind, als vrouw, als moeder, als fan van deze prachtige planeet, omarm ik een partij die strijdt met hart en ziel voor een rechtvaardige wereld”, legt Lydia uit. “Onze maatschappij gaat kapot aan problemen die een voor een het gevolg zijn van het criminele winstbejag van het kapitalisme. De PVDA biedt als enige partij oplossingen die het welzijn van de mens eerst plaatsen, en niet de winst.”

Lydia vind je op plaats 25 op de lijst voor de Vlaamse verkiezingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief