Kom proeven van lekkere whisky bij de Glen Tanera in Geraardsbergen

C21

Kom proeven van lekkere whisky bij de Glen Tanera in Geraardsbergen

A_geraardsbergen_whisky_1
 
Nu het regenseizoen in België op zijn einde loopt, is het moment aangebroken om de lont van een hete zomer aan te steken,aldus de mensen van Glen Tanera ! Met een EK voetbal, Olympische Spelen en verkiezingen in het vooruitzicht kan een mens maar beter goed voorbereid zijn!
 
Net daarom is Glen Tanera ook nu weer niet op haar lauweren gaan rusten, maar werd een weloverwogen keuze gemaakt van wie voor deze perfecte voorbereiding kan zorgen. Het pleit was dan ook vrij snel beslecht... Met veel vreugde en vol ongeduld kunnen wij jullie, beste leden, aankondigen dat op vrijdag 29 maart 2024 niemand minder dan Dirk Verleysen van Dram242 ons op deskundige wijze een aantal hoekjes uit de whiskywereld zal laten zien die we nog niet hadden ontdekt. Zijn vorige passage bij Glen Tanera dateert al van het pre-coronatijdperk. We mogen ons dus verwachten aan een (whisky)vat vol fascinerende weetjes. Herinneringen die we zullen kunnen toevoegen aan onze rijke whiskygeschiedenis.
 
Leden kunnen aan dit alweer uniek evenement deelnemen aan €35; ook niet-leden zijn welkom aan het tarief van €50. Traditiegetrouw is het aantal plaatsen beperkt. Schrijf dus zo snel mogelijk in om erbij te kunnen zijn !
 
Nog eens de details op een rijtje:
 
Datum: vrijdag 29 maart 2024
Start: 20u stipt (kom gerust wat vroeger)
Locatie: Cultuurcentrum The Preacher (Markt Geraardsbergen, rechtsachter fontein de Marbol)
Deelnameprijs: €35 voor leden, €50 voor niet-leden, over te schrijven op onze Glen Tanera-rekening BE92 9796 2284 8523 met als mededeling "naam - tasting 29/03" - Betaald = ingeschreven ! Geestrijke groeten en tot op de tasting!

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief