GERAARDSBERGSE Radio Dendria binnenkort te beluisteren

C21

GERAARDSBERGSE Radio Dendria binnenkort te beluisteren

433435634_122096837486257424_2148032655979812751_n
Logo Radio Dendria
 

Binnenkort komt er een gloednieuwe radio jouw kant op : “Radio Dendria”. Met een hart vol enthousiasme en meer dan 40 jaar ervaring zijn de radiomakers klaar om jou te verrassen.

Samen met de ex-dj's van SU fm staat “Radio Dendria” te popelen om jou te verwelkomen!

Bij “Radio Dendria” draait alles om verbondenheid en geweldige muziek. De slagzin van de nieuwe radio “Een radio met een hart voor luisteraar en muziek” is niet zomaar gekozen, we zijn hier om jou te laten glimlachen en je te laten genieten van elke seconde dat je bij ons luistert.

Omdat er momenteel geen radiofrequenties vrij zijn gaat Radio Dendria van start als internetradio, maar ze staan wel op de eerste rij als de kans zich voordoet.

Het afstemmen op een internet radio is hetzelfde als afstemmen op je favoriete radiostation maar dan via het internet. Het enige wat je dus nodig hebt is een apparaat dat verbonden is met internet, zoals je smartphone, een tablet of computer. Het lukt ook met een internetradio, maar voorlopig nog niet met DAB+.

Het grote voordeel is dat je naar Radio Dendria kan luisteren waar je ook bent: thuis, aan zee, aan de Costa del Sol en zelfs in Thailand.

Een URL en de complete lijst met internet radio-platformen waar je kan afstemmen op Radio Dendria volgt snel in een later bericht op fb pagina: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557722720191

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief