GERAARDSBERGEN - GO scholengroep 20 zet zijn deuren open tijdens jobbeurs

C21

GERAARDSBERGEN - GO scholengroep 20 zet zijn deuren open tijdens jobbeurs

Chrome_tvj8qexfwe
Illustratiebeeld
 

Op 22 mei 2024 verwelkomt GO! scholengroep 20 iedereen die op zoek is naar nieuwe carrièremogelijkheden binnen hun netwerk van scholen. Van 10 u tot 18 u bieden ze de unieke kans om direct in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van hun scholen en meer te leren over de beschikbare vacatures.

Isabelle Truyen, algemeen directeur: “In een tijdperk waar onderwijs constant aan verandering onderhevig is, erkent onze scholengroep het cruciale belang van gepassioneerde en gedreven medewerkers aan te trekken. Wij streven ernaar om een omgeving te creëren waar zowel beginnende als ervaren onderwijsprofessionals kunnen groeien en excelleren.

Deelnemers kunnen tijdens de jobbeurs een inkijk krijgen in de cultuur, missie en visie van onze scholen. Ze krijgen ook een overzicht van de huidige en toekomstige vacatures en jobmogelijkheden binnen onze scholen.

Indien gewenst, kunnen kandidaten onmiddellijk hun cv en gegevens meegeven. Bovendien zal er van 15 u tot 18 u een vertegenwoordiger van de VDAB aanwezig zijn om informatie te verstrekken over opleidings- en loopbaanmogelijkheden, bijvoorbeeld voor mensen die een carrièreswitch naar het onderwijs overwegen.

Alle geïnteresseerde deelnemers zijn van harte welkom op 22 mei 2024 van 10 u tot 18 u in de Kattestraat 5 te Geraardsbergen. Inschrijven kan via onze website www.scholengroep20.be/jobbeurs.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief