Vooruit GERAARDSBERGEN nodigt uit voor So Swing festival

C21

Vooruit GERAARDSBERGEN nodigt uit voor So Swing festival

438267741_399892012870364_1457700583237522670_n__1_
Vooruit organiseert So-Swing op 1 mei
 

Vooruit Geraardsbergen nodigt alle inwoners van de stad en omstreken uit om te feesten op 1 mei tijdens het So-Swing festival. De traditie van 1-mei en hedendaagse muziek komen samen op de Markt ( ter hoogte van café t’BIT en zaal gROOD Verzet) vanaf 14u30.

"So-Swing is meer dan een muziekfestival," aldus Stijn De Bock, politiek secretaris van Vooruit Geraardsbergen. "Het is een feest voor jong en oud waar iedereen welkom is om te genieten van muziek, en van een gezellig samenzijn. We steken de traditie van 1-mei van sociale strijd in een modern jasje"

Een gevarieerd programma voor jong en oud

Het programma van So-Swing is gevuld met muziek voor jong en oud. Vanaf 14u30 kan je genieten van de swingende beats van Les Princes des Bois. Ben je eerder fan van percussie? Dan mag je om 15u30 zeker niet ontbreken bij het optreden van Trommelkorps. Peter Buekens van de GPS-band zorgt om 17u00 voor onvervalste meezingers. En om de dag af te sluiten, kan je dansen op de muziek van DJ Peter van 18u30 tot 22u00.

So-Swing brengt mensen samen

Naast de muzikale optredens is er nog veel meer te beleven op het So-Swing festival. Kim Collyns, kandidaat op de 14e opvolgersplek voor de Vlaamse Raad, is enthousiast over het festival: "So-Swing brengt mensen samen. Jong en oud, met verschillende interesses, komen hier samen om te genieten van muziek en gezelligheid. Dat is wat Geraardsbergen zo uniek maakt."

 Aankondiging lijsttrekker Vooruit-Groen lijst en meer

Tijdens het festival zal Vooruit Geraardsbergen de naam bekendmaken van de kandidaat die de Vooruit-Groen lijst zal trekken voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dit is dé gelegenheid om kennis te maken met onze kandidaat en te horen wat we voor Geraardsbergen willen realiseren.

Voor iedereen toegankelijk

So-Swing is gratis toegankelijk voor iedereen. “Vooruit Geraardsbergen nodigt alle inwoners van Geraardsbergen en omstreken dan ook van harte uit om te komen feesten om samen 1 mei te vieren en te klinken op de sociale strijd die we hebben gevoerd en te blijven ijveren voor de strijd die we nog zullen moeten voeren!” Besluiten Stijn De Bock en Kim Collyns

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief