Patricia Flamez wordt lijsttrekker voor Vooruit/Groen GERAARDSBERGEN

C21

Patricia Flamez wordt lijsttrekker voor Vooruit/Groen GERAARDSBERGEN

Img_20240501_165334
Het Vooruit/Groen team dat naar de verkiezingen trekt
 

Vooruit Geraardsbergen hield op 1 mei het So-Swing festival. Het werd een feest voor jong en oud. Op het programma stonden onder andere optredens van de swingende beats van Les Princes des Bois, een optreden van een trommelkorps et tot slot Peter Buekens van de GPS-band die zorgde voor voor onvervalste meezingers. Om de dag af te sluitenwerd er gedanst op de muziek van DJ Peter.

Tussen al het feestgedruis werden ook de kandidaten die in oktober aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen deelnemen voorgesteld en werd het partijprogramma bekend gemaakt.

Patricia Franceus, zus van Patrick wordt lijsttrekker voor de lijst Vooruit/Groen.  Ze maakt zich sterk dat de strijd willen aangaan, tegen extreem rechts maar ook tegen het huidig laks beleid van CD&V (Team Geraardsbergen) en Open VLD. “Vooruit en Groen biedt een betrouwbaar alternatief voor de huidige coalitie van Team Geraardsbergen (CD&V) en Open VLD. Met ons geen sluiting van het Open Dok of geen Kazerne.” stelt Patricia.

Tevens willen ze werken rond 5 thema’ s:

Het versterken van een dienstverlening voor jong en oud, dicht bij ons en bereikbaar.

Klimaatbeleid dat Geraardsbergenaars laat mee profiteren van deze maatregelen. Een beleid waar we allemaal beter worden en niet een paar projectontwikkelaars.

Het bestrijden van armoede, waarbij het probleem vanaf dag 1 wordt aangepakt. Met een focus op het ontwikkelen van kansen voor tewerkstelling en een kordate aanpak van verslavingsproblematieken.

Stad in beweging dat mee is met z’n tijd is met een focus op een ander parkeerbeleid, veilige ruimte voor stappers en trappers en  waar het aangenaam en proper vertoeven is.

Een focus op stadsvernieuwing in het centrum en deelgemeenten. Waarbij willen zorgen dat alle Geraardsbergenaars laat wonen in correcte omstandigheden, bij hen thuis maar ook in hun omgeving met ruimte voor speelruimte, bankjes en groen.

Met deze 5 thema’s wil Vooruit-Groen zorgt voor een beleid dat zorg draagt voor elkaar, voor het klimaat en waarbij elke Geraardsbergenaar zich goed kan voelen in onze prachtige stad.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief