GERAARDSBERGEN - Klimaatbetoog van Nic Balthazar op donderdag 23/05, om 20u in JC De Spiraal.

C21

GERAARDSBERGEN - Klimaatbetoog van Nic Balthazar op donderdag 23/05, om 20u in JC De Spiraal.

Bal
Op donderdag 23 mei brengt Nic Balthazar zijn Klimaatbetoog in JC De Spiraal.
 

Op donderdag 23 mei brengt Nic Balthazar zijn Klimaatbetoog in JC De Spiraal.

Met zijn Klimaatbetoog wil Nic Balthazar de hoogdringendheid van grootschalige actie voor het klimaat duidelijk maken, maar hij wil ook positieve energie brengen in een verhaal dat vaak in negatieve termen wordt verteld. Hij breekt een lans voor een andere manier van denken, leven en werken.

In deze interactieve lezing probeert Nic Balthazar uit te leggen waarom hij zich al zoveel jaren zorgen maakt, wat het ware gevaar is van de klimaatverandering, en waarom de oplossingen veel hoopvoller, aangenamer en haalbaarder zijn dan het vaak wordt voorgesteld. De lezing is de uitgebreide en interactieve versie van het VRT-programma ‘KLIMAATBETOOG’ met dus een hoop filmpjes en beeldmateriaal, en aantal gezaghebbende stemmen.

Durven veranderen

Nic Balthazar is een Belgisch televisiemaker bij de VRT, filmregisseur en klimaatactivist. Hij studeerde Germaanse talen aan de Universiteit Gent. Hij werd vooral bekend van cultuurprogramma's als 'Memphis', 'Ziggurat', 'Open doek', 'Mollen en kruisen' of 'Leuven Centraal’. In 2006 regisseerde hij de film Ben X, gebaseerd op het verhaal over een autistische jongen.
Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen.

Toegang voor het Klimaatbetoog is gratis.

Inschrijving is wel nodig via email naar wim@trager-vzw.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief