GERAARDSBERGEN - Boeiende lezing over gehoorschade door Prof. Dr. Bart Vinck

C21

GERAARDSBERGEN - Boeiende lezing over gehoorschade door Prof. Dr. Bart Vinck

Gehoorschade
De CD&V-senioren en jongeren
 

 

Maandagavond vond op initiatief van de CD&V-senioren en -jongeren, in het Arjaantheater te Geraardsbergen een boeiende lezing plaats over gehoorschade en gehoorproblemen. Dr. Paul Pardon, CD&V-kandidaat voor het Vlaams parlement, mocht de internationaal gerenommeerde Prof. Dr Bart Vinck, hoofddocent audiologie aan het UZ Gent, als gastspreker verwelkomen.

In een zeer gesmaakte uiteenzetting nam hij een erg geïnteresseerd publiek mee in de verschillende aspecten die tot gehoorproblemen kunnen leiden, zelfs al bij de ongeboren baby. Hij toonde het grote belang aan van preventie en een juiste oorbescherming bij te luide evenementen, gezien opgelopen gehoorverlies zeer vaak onomkeerbaar is.

Ook wees hij op oorsuizen of tinnitus en het isolerende en sterk vereenzamende effect van slechthorendheid dat niet steeds door de omgeving wordt begrepen.

Ten slotte gaf hij de talrijke aanwezigen de raad vooral te blijven genieten van het fantastische zintuig dat ons gehoor wel is. Een zeer geslaagde avond, beaamden vele aanwezigen!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief