Egbert Lachaert beklimt de Muur van GERAARDSBERGEN na al 120 kilometer in de benen te hebben.

C21

Egbert Lachaert beklimt de Muur van GERAARDSBERGEN na al 120 kilometer in de benen te hebben.

Img-20240529-wa0021
Echbert Lachaert beklimt Muur na 120 km in de benen te hebben

Wie Egbert Lachaert goed kent, weet dat hij al de halve wereld heeft afgefietst. Hij houdt ervan om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten en te luisteren naar hun zorgen, ideeën en meningen.

De afgelopen weken maakte hij een tocht van meer dan 300 kilometer langs steden en gemeenten van Oost-Vlaanderen.

Alle creatieve ideeën die Egbert onderweg hoort over de toekomst van ons land na de verkiezingen van 9 juni, stopt hij in een speciale ideeënbus. Deze neemt hij mee naar Brussel om de Oost-Vlamingen nog beter te kunnen vertegenwoordigen in het parlement.

Op deze etappe fietste Egbert van Laarne, via Lochristi, Evergem, Gent, Destelbergen, Melle, Wetteren, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Ninove, Geraardsbergen, Lierde, om de dag uiteindelijk te eindigen in Zottegem.

“Na een stevige rit was ik wel toe aan wat energie, maar gelukkig heeft de Geraardsbergse mattentaart net voor de beklimming me er weer bovenop geholpen!”

“Volgende week dinsdag 5 juni is de laatste etappe van de ronde. We rijden dan met een hele ploeg door de Vlaamse Ardennen, waar Herman De Croo het startschot zal geven. Iedereen die mee wil fietsen, is meer dan welkom!”

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief