GERAARDSBERGEN - Schepen David Larmuseau geen kandidaat meer voor volgende ambtstermijn

C21

GERAARDSBERGEN - Schepen David Larmuseau geen kandidaat meer voor volgende ambtstermijn

Davidlarmuseau-17
David Larmuseau
 

Schepen David Larmuseau laat weten geen nieuw mandaat in de Geraardsbergse politiek te ambiëren en zal geen kandidaat zijn bij de verkiezingen in oktober.

David Larmuseau kijkt terug op een politieke carrière van 18 jaar gemeenteraadslid, 12 jaar OCMW-raadslid en 12 jaar schepen.

“Vooral op de 6 jaar als OCMW-voorzitter kijk ik met voldoening terug,” zegt David. “Ik ben fier op de oprichting van het Huis van het Kind en de uitbouw van heel wat sociale dienstverlening.”

David Larmuseau: “Mijn politieke carrière was een mooie periode waarbij ik heel wat kon realiseren. Na 18 jaar is het tijd om kansen te geven aan nieuw talent. Nieuw talent dat zeker aanwezig is bij Team Geraardsbergen. Deze geëngageerde mensen zullen op mijn steun kunnen blijven rekenen.”

Voorzitter Erik De Bou reageert: “David heeft jarenlang het politieke landschap in Geraardsbergen gekleurd. Hij behaalde bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen 2128 voorkeurstemmen. We zijn hem dankbaar voor zijn inzet. Met onze vernieuwde ploeg staan we klaar om verder te bouwen aan de toekomst van Geraardsbergen.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief