Koel de zomer door in Vlaams Brabant

C21

Koel de zomer door in Vlaams Brabant

Image001
 

In Vlaams-Brabant wil het gedurende de zomerdagen lekker warm worden zowel in als buiten het huis. Door de opwarming van het klimaat en de hierbij komende noodzaak om jezelf van voldoende koeling te voorzien is een airco meer dan welkom. Een airco biedt soelaas bij zowel warme en vochtige dagen in de zomer als tijdens de koude winterdagen. Er is niets zo frustrerend als te moeten werken of ontspannen in een te vochtige of warme ruimte. Een dakappartement, woning met plat dak of ruimte waar de zon volledig aanwezig is worden in de zomer vaak al snel opgewarmd tot een ondraaglijke temperatuur. Een airco kan hierbij de geschikte oplossing zijn. 

 

Wat te doen bij warm weer?

Bij mooi weer zoeken de mensen al gauw de verkoeling op in de buitenlucht of bijvoorbeeld het buitenzwembad in een plaats als Galmaarden. Thuis is een ander verhaal en kan best frustrerend worden indien het er niet meer uit te houden is. Het plaatsen van een airconditioning mobiel voorziet u van een aantal voordelen in de leefruimte. Hierbij is de voornaamste functie van de airco het voorzien van koeling. Maar vergeet niet dat de airco ook gebruikt kan worden voor het verwarmen van het huis. Combineer het met zonnepanelen wat ervoor zorgt dat je er ook nog een bedrag aan overhoudt onderaan de streep. De airco zorgt er ook nog eens voor dat de lucht die het huis binnentreedt gefilterd en voorzien wordt van vocht. Dit creëert een schone en koele atmosfeer in huis. Tijdens de warme zomerdagen wordt het thuiswerken hierdoor alleen maar aangenamer en productiever.

 

Klimaatbeheersing in eigen huis

De nieuwste woningen zijn hedendaags voorzien van een eigen klimaatbeheersingssysteem in huis. Het installeren van een split unit, multi split airco of een airco met slang zijn hierbij diverse opties die dit mogelijk maken. Een single split bestaat uit een binnenunit en een buitenunit die met elkaar verbonden zijn. De multi split is een buitenunit met meerdere binnenunits. Waarbij de laatstgenoemde airco als voordeel heeft dat iedere afzonderlijke ruimte voorzien kan worden van een eigen klimaat. Het is hierbij mogelijk om zowel te koelen als te verwarmen met als voordeel dat er in huis een gezond en comfortabele leefomgeving gecreëerd wordt. 

 

Klimaatbeheersing voor het bedrijf

Het creëren van een aangenaam en gezonde leefomgeving in huis is niet alleen belangrijk. Aangezien we dagelijks werkende zijn bij een bedrijf is het ook van belang dat er daar een gezonde werkomgeving georganiseerd wordt. Het ontvangen van een gast of zakelijke relatie op het werk waarbij de temperatuur ondraaglijk is, kan negatieve ervaringen opleveren. De bedoeling is dat er een behaaglijke sfeer en gevoel gecreëerd wordt, om zodoende betere prestaties en een betere omzet te behalen. Met behulp van een mobiele airco aanbieding zal dit ideale werkklimaat alleen maar positief gaan werken. Of het nou om een winkel, fitnessruimte, zorginstelling of kantoorpand gaat, een optimaal binnenklimaat is doorslaggevend. Een temperatuur van twintig tot 23 graden is hierbij het meest aangenaam voor iedereen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief