ROOSDAAL - Op zoek naar feestmateriaal om te huren dan zit je goed bij RestOrent

C21

ROOSDAAL - Op zoek naar feestmateriaal om te huren dan zit je goed bij RestOrent

Editie_roosdaal_restorent_4__kopie_
Evy bij een stapel stoelen.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_roosdaal_restorent_5__kopie_
De ingang van Restorent ligt pal naast de Okay in Roosdaal langs de Ninoofsesteenweg.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_roosdaal_restorent_3__kopie_
Keuze genoeg ga zeker eens een kijkje nemen op de website.- Foto Marc colpaert
 
Editie_roosdaal_restorent_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Bent u op zoek om feestmateriaal om te huren aan een betaalbare prijs dan bent u bij RestOrent in Roosdaal aan het juiste adres. Wij hebben immers een uitgebreid gamma van professioneel materiaal van de bekendste merken zoals het linnen van Ingrid Lesage, de tafels van Metafox, tassen van Duits porselein en de bestekken van Italiaanse oorsprong. Door corona werden heel wat feesten uitgesteld, maar ondertussen lopen de bestellingen binnen.
 
Wanneer u een feest of evenement organiseert dan is het onmogelijk om alles zelf in huis te hebben. U kunt eventueel overwegen om het materiaal aan te kopen, maar voor sporadisch gebruik kan dit een dure aangelegenheid worden. Bovendien moet je ook daarna al het materiaal afwassen en reinigen. Al het materiaal dat u bij ons huurt, wordt door ons daarna gewoon afgewassen.
 
U zou er kunnen voor opteren om wegwerp materiaal aan te kopen. Tegenwoordig bestaan er al heel wat feestmaterialen zoals glazen, bekers, bestekken en borden uit wegwerpmaterialen. Alleen heeft dit wel een invloed op de kwaliteit die het feest uitstraalt. Ook zijn deze wegwerp feestmaterialen niet goedkoop en ecologisch zijn ze al zeker niet te verantwoorden.
 
Professioneel horecamateriaal
 
"Bij RestOrent vindt u niet zomaar feestmateriaal te huur. In ons gamma van verhuurmaterialen vindt u enkele de gekende professionele merken zoals tafels van Metafox, linnen van Ingrid Lesage, borden van Duits porselein, bestekken uit Italië. Door onze jarenlange horeca ervaring weten wij perfect welk materiaal u nodig heeft om uw feest of evenement tot een succes te maken", vertelde Evy en ze gaat verder.
 
Voor het huren van feestmateriaal kunnen zowel de professionelen als de particulier bij ons terecht. Wanneer u dus een barbecue of tuinfeest organiseert dan kunt u bij ons terecht voor het huren van borden, bestek, glazen. Omdat wij zelf ook feesten organiseren weten we perfect wat u nodig heeft voor uw feest. Zo kunt u eenvoudige de bestaande tafels verhogen met een verhoogset voor een buffet zodat uw gasten zich niet teveel moeten bukken. Wij kunnen daarnaast ook uw tafels decoreren met verse bloemen. Ontdek daarom zeker onze reuzekandelaars die kunnen voorzien worden met een bloemdecoratie.
 
Betaalbaar & goedkoop
Wanneer u maar sporadisch een feest organiseert dan is het huren van feestmateriaal een zeer goede oplossing. Het feestmateriaal aankopen is een optie, maar de vraag is natuurlijk dat uw evenwaardig materiaal kunt aankopen. Wij verhuren immers enkel professioneel materiaal, wat in aankoop veel duurder is. Uw gasten zullen het verschil merken.
 
Dan moet u er natuurlijk ook rekening mee houden dat al het materiaal moet gereinigd worden. Dit wil dus zeggen dat u mensen moet voorzien voor de afwas. Bij ons kunt u het materiaal gewoon vuil terugbrengen. Zo bespaart u niet alleen veel tijd maar ook geld.
 
Neem een kijkje in ons feestmateriaal te huur. Afhankelijk van de hoeveelheid en van wat u huurt zullen de kosten zeer goed meevallen. Het materiaal kan trouwens gratis opgehaald worden door u zelf. Zo bespaart u op de transportkosten.
 
Levering overal in België
Restorent is centraal gelegen in België, te Roosdaal(naastde  Ninoofsesteenweg en pal naast de Okay, tevens op zo’n 20 km van Brussel, 60 km van Antwerpen, 40 km van Gent, 50 km van Leuven, 20 km van Aalst. Als u dus op zoek bent naar het verhuur van feestmateriaal in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel of Waals-Brabant dan bent u bij Restorent aan het goede adres. Voor het leveren ter plaatse van het feestmateriaal rekenen wij transportkosten aan, natuurlijk kunt u ook zelf het materiaal gratis komen ophalen. Dit kan bijvoorbeeld ook voor of na de kantooruren zodat u niet onnodig in de file moet staan. Meer weten of bestellen ga naar: https://www.restorent.be
 
 
 
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 29 jan 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief