REGIO - De “Weeg” viert verpleegkundige en vrijwilligers en zoekt extra helpers

C21

REGIO - De “Weeg” viert verpleegkundige en vrijwilligers en zoekt extra helpers

Pavok-cb--wa-image-230330rt_
Ingezonden foto
 
De Consultatiebureaus van Kind en Gezin van Ternat, Lennik en Sint-Genesius-Rode worden uitgebaat door de onafhankelijke kinderopvangdienst Pavok. Onlangs vierden ze in Lennik hun verpleegkundige Griet. Zij gaat met pensioen na 40 jaar dienst bij Kind en Gezin. 
 
Een volledig afscheid is het niet, want zij zal na haar pensioen zelf ook paraat staan als vrijwilliger vanaf nu! Ze trakteerde haar vrijwilligers op taart en bubbels. Van PAVOK kreeg ze een mooie ruiker bloemen en de vrijwilligers zelf legden samen voor een boekenbon. Ook dokter Marleen De Leeuw en collega-verpleegkundigen waren aanwezig, alsook de nieuwe verpleegkundige Michèle. 
 

Zowel de vrijwilligers van Ternat als Lennik waren aanwezig bij dit ontmoetingsmoment en zij ontvingen ook een geschenkpakket van Pavok vzw met een dankwoordje van de voorzitter. Want de enthousiaste vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het onthaal van de jonge ouders en het voorbereiden van het onderzoek (inschrijven, meten en wegen van je kind en verwijzing naar de verpleegkundige of de arts als je aan de beurt bent). De organisatie doet ook een warme oproep voor nieuwe vrijwilligers. Vooral in Ternat zijn extra helpende handen welkom. Meer info op www.pavok.be   

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 24 jun 2024
Marc Sluys | 06 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 05 jun 2024

archief