Zomaar een zomeravond het gratis openluchtconcert op 20 juli op het Marktplein in Galmaarden

C21

Zomaar een zomeravond het gratis openluchtconcert op 20 juli op het Marktplein in Galmaarden

Affiche_zomaar_een_zomeravond_2024__kopie_
 
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het lokaal bestuur Galmaarden op 20 juli Zomaar een Zomeravond, een gratis openluchtconcert. De editie van vorig jaar toonde ons dat de locatie Kerkplein/Marktplein een schot in de roos was, mede dankzij de samenwerking met de lokale handelaars. Daarom zullen we ook dit jaar daar de feestelijkheden organiseren.
 
Er staan opnieuw 2 spetterende optredens op het programma.
We starten met Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld. De goedlachse Mathias Vergels is naast zijn acteerwerk in de VRT-serie 'Thuis' ondertussen ook reeds meerdere jaren een gevestigde waarde als zanger. Na zijn zeer succesvolle single ‘Wij Alleen’ werd ook 'Helena' een knaller van formaat. Hij sleepte 2 nominaties in de wacht voor Zomerhit 2019 van Radio 2 en won er toen 'beste soloartiest', van een vliegende start gesproken! Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld hadden reeds succesvolle passages op o.a. Suikerrock, Zomerhit, Fundays Aarschot en de AB Bierfeesten. Eén ding is zeker, Mathias Vergels is nog lang niet uitgezongen en staat te springen om Vlaanderen in 2024 te doorkruisen met een mix van eigen hits, nieuwe nummers en goed gekozen Nederlandstalige covers.
 
Daarna staan Bram & Lennert op de affiche. Al 15 jaar staan de mannen samen op het podium. Eens waren ze wereldberoemd in Ninove en omstreken. En toen mochten ze het voorprogramma doen van Niels Destadsbader in het sportpaleis. Daarna ging het snel voor het Ninoofs duo en ondertussen mogen ze zich terecht een gevestigde waarde noemen. Met hun covers brengen ze elk publiek aan het zingen en dansen. Wil je een levende jukebox aan het werk zien? Dan moet je bij een show van Bram & Lennert geweest zijn. 
Afsluiten doen we met DJ Ridge, die ons met zijn beats de nacht doet in dansen.  Zin in een zwoele zomeravond vol muziek en gezelligheid? Wees welkom op het Marktplein om te genieten van sfeer en muziek bij een hapje en een drankje!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief