Zomaar een zomeravond met een gratis openluchtconcert op het Marktplein in Galmaarden

C21

Zomaar een zomeravond met een gratis openluchtconcert op het Marktplein in Galmaarden

Editie_galmaarden_zomaar_een_zomeravond_5__kopie_
Feest in het centrum.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_zomaar_een_zomeravond_4__kopie_
Mathias aan het werk.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_zomaar_een_zomeravond_7__kopie_
Mathias danste met een bezoekster.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_zomaar_een_zomeravond_3__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_zomaar_een_zomeravond_8__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_zomaar_een_zomeravond_6__kopie_
 
Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het lokaal bestuur Galmaarden op 20 juli  'Zomaar een Zomeravond', een gratis openluchtconcert voor alle inwoners. Ongeveer een 200 tal mensen zakten af naar het centrum rond de klok van 19 uur. De editie van vorig jaar toonde aan de organisatoren dat de locatie Kerkplein/Marktplein een schot in de roos was, mede dankzij de samenwerking met de lokale handelaars. Daarom werd dit jaar opnieuw gekozen voor deze locatie.
Er stonden opnieuw 2 spetterende optredens op het programma.
Ze gingen van start rond 19 uur met Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld. De goedlachse Mathias Vergels is naast zijn acteerwerk in de VRT-serie 'Thuis' ondertussen ook reeds meerdere jaren een gevestigde waarde als zanger! Hij ging zelfs in het publiek een vrouw uitkiezen waar hij een dansje mee deed. Na zijn zeer succesvolle single ‘Wij Alleen’ werd ook 'Helena' een knaller van formaat. Hij sleepte 2 nominaties in de wacht voor Zomerhit 2019 van Radio 2 en won er toen 'beste soloartiest', van een vliegende start gesproken! Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld hadden reeds succesvolle passages op o.a. Suikerrock, Zomerhit, Fundays Aarschot en de AB Bierfeesten. Eén ding is zeker, Mathias Vergels is nog lang niet uitgezongen .
 
Daarna stonden Bram & Lennert op de affiche, deze zijn steeds meer een vaste waarde in het Pajottenland. Al 15 jaar staan de mannen samen op het podium. Eerst waren ze wereldberoemd in Ninove en omstreken. En toen mochten ze het voorprogramma doen van Niels Destadsbader in het sportpaleis. Daarna ging het snel voor het Ninoofs duo en ondertussen mogen ze zich terecht een gevestigde waarde noemen. Met hun covers brengen ze elk publiek aan het zingen en dansen.
Afsluiten deden ze met DJ Ridge, die de vele bezoekers met zijn beats de nacht deed in dansen.  

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief