Extra speeltoestel en gerecupereerde fietsenstalling voor de kinderen van de Notelaar in Vollezele

C21

Extra speeltoestel en gerecupereerde fietsenstalling voor de kinderen van de Notelaar in Vollezele

Editie_galmaarden_school_5__kopie_
Een nieuw speeltuig van de Ouderraad.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_school_4__kopie_
Kinderen mochten het lintje doorknippen.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_school_3__kopie_
Het meisje in het geel wou absoluut op de foto.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_school_6__kopie_
Opening van de fietsenstalling.- Foto Marc Colpaert
 
Sinds kort staat er een mooi speeltoestel op de speelplaats te blinken voor de kinderen van de gemeentelijke basisschool De Notelaar in Vollezele. Dit toestel werd aangekocht door de Ouderraad van Vollezele. Tevens plaatste de gemeente Galmaarden een gerecupereerde fietsenstalling uit Tollembeek ter hoogte van de school.
 
De kleuters van de De Notelaar waren in hun nopjes, want sinds kort staat er een nieuw speeltuig te blinken op hun speelplaats en dat het regende op vrijdag, dat was maar een detail, dat kon de pret niet bederven.  De Ouderraad van Vollezele kocht dus met de  opbrengst van eetfestijnen en nog tal van andere zaken dit speeltuig. Een prijs wilden ze ons niet meedelen, maar het was in ieder geval een mooi toestel en dat is uiteraard het belangrijkst. De kinderen genoten er in ieder geval van, nadat ze het lintje hadden mogen doorknippen. 
 

Maar het was nog niet gedaan, de gemeente Galmaarden liet een fietsenstalling plaatsen. "Wij hadden nog een mooie fiestenstalling staan ter hoogte van het station van Tollembeek en door de werken aan het station door de NMBS, moest dat verdwijnen, om plaats te maken voor een andere. Wij hebben deze gerecupereerd en hier laten plaatsen door de mensen van onze technische dienst", aldus de bevoegde schepen Merckaert. Deze fietsenstalling moet er voor zorgen dat meer kinderen kiezen om met de fiets naar school te komen, niet evident als je weet dat er een drukke steenweg pal naast de school loopt. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 08 sep 2024

archief