U wandelt toch ook mee ten voordele van Natuurpunt met start ter hoogte van De Gavers

C21

U wandelt toch ook mee ten voordele van Natuurpunt met start ter hoogte van De Gavers

Editie_geraardsbergen_de_gavers_3__kopie_
Starten aan De Gavers.- Foto Marc Colpaert
 
De natuurvereniging De Mark uit Galmaarden deelt het volgende bericht.  Wandelen op 29 september door en ten voordele van de diverse reservaten in samenwerking met Natuurpunt, is dit geen goed idee? Volgens de gekozen afstand wandel je door het Raspaillebos, de Boelaremeersen, Ophasseltbos, Kluysbos, Moenebroek, de Rietbeemd of de Markvallei in Galmaarden.
 
Dit gaat door op zondag 29 september het 21ste Natuurreservatentocht , start ter hoogte van het Provinciaal Domein De Gavers, Zaal De Doos, Onkerzelestraat 280, 9500 Onkerzele(Geraardsbergen). Starten tussen 7u30 en 15u. Keuze uit 7-10-14-18-22-26-32 km.
 
Tocht ten voordele van Natuurpunt.
 
Naar jaarlijkse traditie zal vzw De Mark hier aanwezig zijn met een standje. Tijdens de Natuurreservatentocht gaat extra aandacht naar de vele reservaten in en rond Geraardsbergen. Elke wandeltocht gaat door één van de vele natuurreservaten die onze streek rijk is. Tijdens deze tocht wordt het team van de Padstappers aangevuld met een aantal medewerkers van Natuurpunt (ook van vzw De Mark). Als dank voor deze samenwerking wordt ons, met de opbrengst van de tocht, een mooi bedrag geschonken als steun om ons waardevol werk verder te zetten. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2024

archief