Galmaarden zet kinderopvanginitiatieven in de bloemetjes tijdens Week van de Kinderopvang

C21

Galmaarden zet kinderopvanginitiatieven in de bloemetjes tijdens Week van de Kinderopvang

Week_van_de_kinderopvang
 
Tijdens een bezoek werd Hilde Vandenbosch, die al 22 jaar actief is als onthaalouder bij Ferm, extra in de bloemetjes gezet, dit was voor de Week van de Kinderopvang in Galmaarden.
 
 
Van 7 tot en met 13 oktober 2024 vieren we de Week van de Kinderopvang, een jaarlijks initiatief om de waardevolle bijdrage van kinderopvangvoorzieningen in de kijker te zetten. Ook in de gemeente Galmaarden werd deze bijzondere week gevierd. Schepen Marleen Merckaert, bracht samen met Sarah Getteman, verantwoordelijke van Ferm Kinderopvang, en Annelore Pappaert, coördinator van Huis van het Kind, een bezoek aan één van de onthaalouders in Vollezele.
 
De Week van de Kinderopvang biedt de kans om stil te staan bij het harde werk en de toewijding van iedereen die dagelijks klaarstaat voor onze jongste inwoners. De gemeente Galmaarden is trots op de kinderopvangkampioenen die met hart en ziel zorg dragen voor onze kinderen.
 
Tijdens het bezoek werd Hilde Vandenbosch, die al 22 jaar actief is als onthaalouder bij Ferm, extra in de bloemetjes gezet. Dit als erkenning voor haar jarenlange inzet en de zorg waarmee ze dagelijks de allerkleinsten opvangt. Hilde ontving net als alle kinderopvanginitiatieven in Galmaarden een cadeautje als dank voor haar tomeloze energie en inzet.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 09 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief