Sportkampioenen en kandidaat-sportlaureaten gezocht wie verdient de Geraardsbergse sporttrofee?

C21

Sportkampioenen en kandidaat-sportlaureaten gezocht wie verdient de Geraardsbergse sporttrofee?

Sportgala_oproep
 
Op vrijdag 13 december om 20 uur organiseert Lokaal Bestuur Geraardsbergen het Sportgala in het Arjaantheater. Tijdens dit gala worden sportkampioenen van het afgelopen jaar in de schijnwerpers gezet en worden sportlaureaten verkozen in zes categorieën waaronder jeugdsport (individueel/teams).
 
Iedereen die een opmerkelijke sportprestatie verwezenlijkt heeft, kan voorgedragen worden als sportlaureaat. Daarnaast kunnen atleten die in hun sportdiscipline een eerste plaats behaalden, voorgedragen worden als sportkampioen. 
 
Om in aanmerking te komen, moeten kandidaten lid zijn van een sportclub in Geraardsbergen óf in Geraardsbergen wonen. Won jij tussen november 2023 en oktober 2024 een sportkampioenschap of leverde je een opmerkelijke sportprestatie? Of ken je mensen die dit deden? Stuur dan een mailtje naar sportdienst@geraardsbergen.be met een korte beschrijving van de geleverde sportprestaties. Kandidaturen kunnen ingediend worden tot en met 10 november 2024.
 
“Bewegen – op welk niveau of op welke manier ook – is niet alleen belangrijk voor het fysieke, maar ook voor het mentale en sociale welbevinden. Bovendien zorgen onze talrijke sportclubs voor heel veel verbinding en zuurstof voor de sociale cohesie in onze stad. We kijken er dan ook naar uit om hen op vrijdag 13 december in de kijker te zetten op ons Sportgala", zegt schepen van Sport Stephan De Prez.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 okt 2024

archief