Halle - Miniemen Lembeek wonnen schitterend hun seizoen

C21

Halle - Miniemen Lembeek wonnen schitterend hun seizoen

Lemb_miniemen_kampioen
 
Dsc_1496

De miniemen van FC Lembeek vierden vandaag hun kampioenstitel. De spelersgroep was al enkele weken zeker van de titel. Op het seizoen speelde de kern van trainer Bruno Schelck en begeleider Rony Laermans één keer gelijk. Ze verloren ook één wedstrijd. Voor de ploeg was het de eerste kampioenstitel.

“Wij zijn maakten van de groep een mooi geheel”, begint coach Bruno het verhaal. Ze zochten naar evenwicht in de ploeg en konden alle plaatsen mooi invullen.  Toch was het vertrouwen even zoek toen we net voor de winterstop een wedstrijd verloren. Gelukkig volgde dan een oefenwedstrijd tegen Oetingen en kwam het vertrouwen terug. Dit is een ploeg met veel vriendschap, werkijver. De jongens zetten zich voor elkaar in en dat is belangrijk. Bovendien kunnen we rekenen op een groep trouwe en fijne supporters. De ouders vormen een hechte groep. Lembeek heeft met deze ploeg heel wat jeugdpotentieel.”, aldus ten gelukkige trainer. Hoe de ploeg de titel viert, staat nog niet vast. Er volgt zeker een kampioenenbal en een etentje met de ouders.

De ploeg: Thomas Wauters, Gilles Michiels, Tom Sterck, Joren Bosmans, Andy Luyckfasseel, Bryan Mancuso, Robin Laermans, Brian Depature, Michael Micros, Sven Boschmans, Glen Schelck, Pieter Jan Decoster en  Kenrick Pe. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief