HALLE - Elfde kookfestival van de Kookvrienden met lentegroentjes in De Kring

C21

HALLE - Elfde kookfestival van de Kookvrienden met lentegroentjes in De Kring

Buizingen_kookvrienden_
 
Uitnodiging-4
 

De Kookvrienden bestaan uit een 40-tal mannen die graag eten en de gerechten met plezier klaarmaken. Al het lekkers wordt samen opgegeten.

Het ‘primeur’ eetfestijn vindt plaats op vrijdag 9 (vanaf 19 uur), zaterdag 10 (van 17.15 en 20.15 uur) en op zondag 11 mei (van 11.30 en 14 uur).

“Het is een noodzaak om drie dagen te organiseren.”, vertelt voorzitter Luc Pissens.  We verhuizen dit jaar van Buizingen naar Zaal De Kring in Lembeek en moeten ons opnieuw organiseren. Per sessie plaatsen we ongeveer 200 gasten. Omdat we nu in één keuken werken, herschikten we de organisatie”.

De roots van de kookvrienden is te vinden bij de KWB in Buizingen. In 1997 vaarde de groep een eigen koers. “Wij zitten met een hechte groep.”, gaat Luc Pissens verder. “Wanneer wij iets organiseren staat iedereen present. Ook de vrouwen van de kookvrienden helpen bij het bedienen. De keuken is echter voor de mannen”.

De editie 2008 is het elfde eetfestijn op rij maar nu wordt er gewerkt met voorjaarsgroenten. Voorzitter Luc Pissens: "Wij verwennen de aanwezigen met een gevarieerde en fijne maaltijd. Asperges of lam ontbreken niet op het menu.  Bij het aperitief serveren we een hapje. Iedereen moet reserveren. We willen de ongeveer duizend bezoekers vlot en afgewerkt bedienen. Reserveren op 02-380 27 31 of 02-380 38 02 is noodzakelijk. 

Meer info: www.dekookvrienden.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief