HALLE - Actie 'Met belgerinkel naar de winkel' gestart

C21

HALLE - Actie 'Met belgerinkel naar de winkel' gestart

Halle_met_belgerinkel_naar_de_winkel
 
Halle_winnaars_tekenwedstrijd
 

Op de wekelijkse zaterdagmarkt is in Halle de actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’ gestart. Deze loopt nog door tot 14 juni. De diensten lokale economie, preventie en politie, de middenstandsraad, de verenigde marktkramers van de donderdag- en zaterdagmarkt en de Fietsersbond van Halle hebben de krachten gebundeld voor deze actie.

De deelnemende handelaars aan de actie hangen een affiche in de winkel. Klanten kunnen bij hen een spaarkaart krijgen. Bij elke bezoek te voet of per fiets aan een deelnemende winkel krijgt de klant een stempel. Volle spaarkaarten worden ingeleverd in een urne bij de handelaars of op enkele centrale plaatsen in de stad. Het aantal spaarkaarten per klant is onbeperkt. Verleden jaar werden 600 spaarkaarten verzameld.
 
De middenstandsraad zorgt dit jaar voor de hoofdprijs, een fiets. De marktkramers en Unizo zorgen voor de andere prijzen.
De prijsuitreiking gaat door op donderdag 26 juni, op de Beestenmarkt tijdens de eerste avond van de braderie Halle-centrum.
 
Van de gelegenheid hebben de verenigde marktkramers van de donderdag- en zaterdagmarkt ook gebruik gemaakt om de deelnemers aan de tekenwedstrijd ter gelegenheid van Pasen te belonen. Hieraan namen 52 kinderen deel. Zij kregen allemaal een prijs.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jan 2023

archief