HALLE - Eerste bal van de Vaantjesboer

C21

HALLE - Eerste bal van de Vaantjesboer

Halle_reus_vaantjesboer
Golden_bis_band
 

De Confrérie van de Vaantjesboer organiseert hun 1ste GALABAL van de VAANTJESBOER op zaterdag 14 juni 2008 in CC 't Vondel ! Het Galabal is de eerste echte activiteit in het kader van 50 jaar Reus Vaantjesboer en het wordt georganiseerd ten voordele van de Reuzenfeesten 2008 en het Sociaal Fonds "Hart voor Halle".

Met het Galabal van de Vaantjesboer wil de confrérie aanknopen met de vroegere Bals van de Emulation. Het wordt dus een bal met diner in echte ballroomstijl met live orkest.
Cultureel Centrum 't Vondel wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een echte ballroom, compleet met rode loper en kroonlusters. Men wordt er ontvangen met een glaasje Champagne en men kan genieten van een vijfgangendinner met bijhorende wijnen, verzorgd door Chef-kok Olivier Dumoulin van 't Cuisientje en bediend aan tafel.
 
Voor de ambiance zorgt THE GOLDEN BIS BAND. Deze band staat garant voor echt dansplezier zoals op de bals van weleer. Ze traden op met de groten der aarde zoals o.m. Johnny Logan, Gloria Gaynor, The Supremes, The Three Degrees, The Trammps, The Gibson Brothers, Percy Sledge, Gerard Lenorman, Lee Towers, Peter Koelewijn, Paul Michiels, Bart Herman, Jo Lemaire....
 
RESERVATIES
Men kan er bij zijn voor de prijs van € 75,00 per persoon (Diner met wijnen, waters, koffie inbegrepen).
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen! Reservatie is dus noodzakelijk en kan tot 31 mei 2008 op het secretariaat van de Confrérie van de Vaantjesboer, Groeningenstraat 8 - 1500 Halle, GSM 0478 27 59 26 of via het formulier op onze website www.vaantjesboer.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief