HALLE - Nieuw logo voor Halse jeugdraad

C21

HALLE - Nieuw logo voor Halse jeugdraad

Halle_logo_jeugdraad
 

Maxime Tolbecq is de winnaaar van de logowedstrijd die door de Halse jeugdraad werd uitgeschreven. Andere genomineerde inzendingen waren van David Laroche en Frederic Van Vlaenderen.

“Met het bestuur van de jeugdraad willen we met een vernieuwde frisse look meer naar buiten komen om op deze manier nog meer jongeren te betrekken bij het Halse jeugdbeleid. “, vertelt Brecht De Mey. “We hebben hiervoor een wedstrijd georganiseerd : jongeren van Halle en omstreken die een band met Halle hebben, konden een logo inzenden en een digitaal fototoetsel en duo tickets voor festiv’halle winnen. De wedstrijd leverde 11 inzendingen op en we kozen met het bestuur na lang beraad de drie beste inzendingen. In het jeugdhuis Eenders konden alle aanwezigen een stem uitbrengen.”. 

 

“De uitslag was bijna unaniem. De ruime meerderheid koos voor het ontwerp van Maxime.”, vult Asha Lories aan. “Het ontwerp droeg ook mijn persoonlijke voorkeur weg. Maxime koos voor jongeren die allemaal een andere activiteit doen. Onderaan deze mannetjes staat Jeugdhuis Halle.”
Het nieuwe logo oogt jong en speels en weerspiegelt waarvoor de jeugdraad staat. Het kleurenlogo komt op de briefwisseling van de jeugdraad en  zal op truien en T-shirts worden gedrukt. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jan 2023

archief