HALLE - Op zoek naar de bron van de Zenne

C21

HALLE - Op zoek naar de bron van de Zenne

Halle_bron_zenne
 

Op 25 mei gaat men vanuit Halle op zoek naar de bron van de Zenne. Men heeft de keuze tussen fietstochten van 80, 55 of 25 glooiende kilometers. Onderweg krijgt men allerlei informatie over het belang van proper water/ Ook Eric Baranyanka zal van de partij zijn met leuke en filosofische vertellingen voor jong en oud.

 
Deze tocht is een samenwerking tussen Jean-Pol Van Haesendonck (De leenfietsen), Johan Merckx (Natuurpunt), Mark Decrem (Gezinsbond), Marc Van Acker (Fietsersbond Pajottenland), routegids Paul Delrue, Jan Depester (Fietshal) en Bruno Stuckens (Partena).
 
Op zoek naar de bron van de Zenne is een begeleide fietstocht die zo veel mogelijk de loop van de Zenne volgt. Men gaat op ontdekking en leren onderweg over het belang van proper water en men krijgt een deel van de in de maak zijnde toeristische fietsroute naar de bron van de Zenne in Naast. Eric Baranyanka brengt met ‘Het geheim van de Zenne) leuke en filosofische vertellingen voor jong en oud.
 
Wie heen en terug met de fiets naar de bron van de Zenne wil in Naast vertrekt om 9.30 uur op het stationsplein in Halle. Wie 55 kilometer wil fietsen vertrekt ook om 9.30 uur op het stationsplein en fietst ook tot in Naast, maar op de terug weg neemt deze groep in Braine de trein.
Wie 25 kilometer wil fietsen heeft 2 mogelijkheden. Ofwel vertrekt men om 11 uur op het stationsplein in Halle met de trein naar Braine en fietst men van daaruit naar Naast ofwel gaat men met de wagen naar Braine en vertrekt men daar op het stationsplein naar Naast met de fiets.
 
Rond 13 uur kimt iedereen samen in de buurt van de bron in Naast, waar drank, hapjes en ijsjes verkrijgbaar zijn. Zelf picknick meenemen mag ook. Deelname is gratis. Alleen het vervoer per trein moet betaald worden
 
Diegenen die gebruik willen maken van fietstransport is inschrijven een must en dit kan bij JP Vanhaesendonck, 02/360 28 51; Johan Merckx, 0485/721 324, Mark Decrem, 0494/565 684; Marc Van Acker, 02/356 54 31 . Inschrijven kan online op http://www.zennetocht.blospot.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief