HALLE - S.K. Halle kiest een nieuwe miss Halle

HALLE - S.K. Halle kiest een nieuwe miss Halle

Misshalle_logo_editiepajot_klein

Een nieuwe verkiezing van Miss Halle kondigt zich aan.
Na de voorrondes is het op 13 september zover en gaat de finale door van Miss Halle in het CC ’t Vondel. Organisator van deze miss-verkiezing is voetbalclub S.K. Halle.

De verkiezing van miss Halle wordt al voor de vijfde maal georganiseerd.
Een jubileumeditie kon men niet laten voorbijgaan zonder een nieuwe website en een nieuw logo.
De website zal men voortaan ook op www.misshalle.be kunnen terugvinden en is een frisse en aangename site geworden.
 
De vernieuwende weg van 2007 zal nog verder uitgebreid worden, vooral op het vlak van artiesten en prijzenpakket zal Miss Halle nog completer worden en dat natuurlijk met de reeds gekende traditionele toppers van deze verkiezing. Het prijzenpakket werd uitgebreid naar 15.000 euro en met namen als DE ROMEO’s en DANZEL halen de organisatoren de Belgische top naar Halle.
De winnares mag 6 maanden met de nieuwe VOLVO C30 rijden. In totaal zijn er meer dan 15.000 euro aan prijzen te verdienen.
 
Inmiddels zijn de inschrijvingen gestart (zie INSCHRIJVINGEN op de website www.misshalle.be ).
 
SPRINGPLANK
Dat deze verkiezing een mooie springplank kan zijn in het landje van de miss-verkiezingen bewezen al een aantal kandidates in de afgelopen jaren. Sinds de verkiezing van 2007 nam Dirk Vierendeel en zijn firma DNA Consulting, gespecialiseerd in evenementen en communicatie het operationele luik voor zijn rekening. De hoop is dat Miss Halle mag blijven groeien en met de jaarlijkse groei van de prijzenpot en de collegialiteit onder de medewerkers moet dat gewoon van Miss Halle een topper maken in het wereldje van de Miss-verkiezingen.
Magali Berael is de huis-choreografe. Ballerino vzw is een dansschool uit Lembeek onder leiding van Magali Berael. Er worden elk jaar slechts 100 gemotiveerde dansers toegelaten vanaf 4 jaar. Zij krijgen er een degelijke opleiding van klassiek ballet, jazzdans, hip hop en pointes. Bij Ballerino staat kwaliteit boven kwantiteit! Ook op Miss Halle verzorgen zij een aantal acts.
Marc Huylebroeck is de presentator van dienst, ooit gekend als de stem van "het Rad van Fortuin" maar steeds zijn eerste liefde trouw gebleven: radio.
Sinds de editie van 2007 werd hij bijgestaan door Goedele Van Ruyselvelt, presentatrice op diverse regionale zenders en gekend tv-figuur.
Kevin Liebert is student toegepaste informatica en de steun en toeverlaat op gebied van alle technische snufjes op het event zelf. Hij coördineert ook de sms votingen.
Meer info: www.misshalle.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2008
Felix Merckx
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 25 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 24 feb 2021
Marc Sluys | 24 feb 2021
Roger Swalens | 24 feb 2021
Marc Sluys | 24 feb 2021

archief