HALLE - Twee medailles voor Start 65 op Belgisch kampioenschap

HALLE - Twee medailles voor Start 65 op Belgisch kampioenschap

Start_65
 

Turnclub Start 65 behaalde twee medailles op de jongste Belgische kampioenschappen. Jonas Doudelet behaalde zilver en Matthias De Staercke was goed voor brons.

Jonas Doudelet behaalde de op één na beste plaats bij de miniemen All round ( de 6 olympische toestellen ) werd hij tweede en op de vloer en aan het paard met bogen was hij zelfs de beste van België.
 
Met Matthias De Staercke kaapte de club uit het " kleine " Buizingen nog een medaille weg: hij werd all round ( 6 olympische toestellen ) derde en op de brug behaalde hij zelfs de 1e plaats.
 
Een prachtige prestatie voor de turners van Start 65 Buizingen want na de fusie van de belangrijkste turnfederaties van België was de concurrentie verschrikkelijk toegenomen.
 
Op de foto de succesvolle jongensploeg die 2 medailles wegkaapte op het Belgisch Kampioenschap te Dendermonde. Achteraan ( vlnr ) staan Pol Middag ( trainer van de elite-jongens ), Jonas Doudelet en Bert Bosmans. Vooraan ( vlnr ) Sven Crispel, Brent Blijkers, Matthias De Staercke en Robin Smismans.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 feb 2021
Marc Sluys | 24 feb 2021
Marc Sluys | 24 feb 2021
Roger Swalens | 24 feb 2021
Marc Sluys | 24 feb 2021

archief