HALLE - Zestien speelstraten

C21

HALLE - Zestien speelstraten

Stadswapen_halle

Zestien aanvragen zijn er om een speelstraat in te richten. Veertien ervan waren vorig jaar ook al speelstraat. In het voorjaar is de oproep gelanceerd aan inwoners om zich kandidaat te stellen voor een speelstraat.

De veertien straten die ook vorig jaar al speelstraat waren zijn: Devlemincklaan, Jan Boonlaan (niet op maandag vanaf 19 uur – stroppenconcerten), Chopinlaan, Debusscherstraat (niet op zaterdag waar winkelbus rijdt), Vastenavondstraat (+ deel Hallerbosstraat), Biezeput (deel), Korenbloemweg, Tuinwijk (deel), Kromstraat, Jacminstraat en Decosterlaan (niet op maandag vanaf 19 uur – stroppenconcerten en op donderdagvoormiddag - marktbus), Zwaluwenlaan en deel Kwikstaartlaan, Europalaan en Vandenschrieckstraat.
 
De twee nieuwkomers zijn de Tulpenlaan (gedeelte tussen Zomerlaan en Jubelplein) en de Alsputweg/Hollestraat (tussen hotel Alsput/Ameysstraat en kruispunt vijfsprong). Het hotel Alsput blijft langs de gewone weg bereikbaar. In de Tulpenlaan moeten een aantal inwoners wel omrijden. Aanvragen kunnen nog altijd ingewilligd worden.
 
 De regeling gaat in vanaf zaterdag 28 juni tot zondag 31 augustus. De stad voorziet nadars met de wettelijk voorziene borden die de bewoners ’s morgens op de helft van de rijbaan plaatsen en ’s avonds opzij zetten.
 
De stad gaat ook akkoord met de vraag van de gemeente Pepingen om de Galgenstraat/Beertstraat in te richten als speelstraat. Dat betekent dat de inwoners van Termeeren mogelijk moeten omrijden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2008
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief