HALLE/ SINT-GENESIUS-RODE - Duizenden cursisten van 120 verschillende nationaliteiten krijgen getuigschrift

C21

HALLE/ SINT-GENESIUS-RODE - Duizenden cursisten van 120 verschillende nationaliteiten krijgen getuigschrift

Diploma_gltt_editiepajot
 

Duizenden cursisten van 120 verschillende nationaliteiten verlegden dit jaar hun grenzen door een cursus te volgen bij GLTT-CVO. Massaal gingen ze hun diploma afhalen. Eerst in Sint-Genesius-Rode en de dag bdaarna in Halle

De cursisten kunnen Talen, Boekhouden en PC-opleidingen volgen. De cursisten krijgen bij GLTT-CVO de keuze uit 15 verschillende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Zweeds, Spaans, Italiaans, Portugees, Grieks, Russisch, Pools, Turks, Chinees, Japans en Arabisch, van beginners tot gevorderden à rato van 1, 2 of 4 keer per week. Voor de opleiding Nederlands Tweede Taal, zijn er dit schooljaar meer dan 1.600 cursisten geslaagd.
 
Vanaf volgend schooljaar richt GLTT-CVO eveneens modulaire opleidingen in die tot het Hoger Beroepsonderwijs behoren, wegens de grote vraag naar werknemers met kennis van Boekhouden (knelpuntberoep).
 
Ook voor de PC-opleidingen zijn er weer nieuwe cursussen, zoals “Vrije Software” (Open Source). Hierbij leren cursisten welke gratis software er ter beschikking is en hoe deze te gebruiken. Naast de cursussen webdesign en publisher voor senioren, wordt ook gestart met upgrade cursussen voor office 2007, Photoshop CS3 en Flash.
 
Helemaal nieuw zijn de cursussen voor jongeren vanaf 16 jaar op woensdagnamiddag: Photoshop, Webdesign en Flash.
 
Donderdag 12 juni, vrijdag 13 juni tussen 19u en 21u en zaterdag 14 juni tussen 9u30 en 11u30 organiseert GLTT-CVO info en inschrijvingsdagen, zowel in Halle als in Rode. Vanaf volgend schooljaar is het ook mogelijk cursus te volgen in Sint-Pieters-Leeuw.
Voor meer informatie: www.gltt.be of 02/358 28 97 en info@gltt.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief