HALLE - Vriendenkring Nieuw Rodenem vzw op bezoek in Limburg

C21

HALLE - Vriendenkring Nieuw Rodenem vzw op bezoek in Limburg

Groepsfotokopie
 

De seniorenwerking van de Vriendenkring Nieuw Rodenem vzw (Halle) bracht van 16 tot 20 juni enkele dagen door in Limburg. Een zeer gevuld en gevarieerd programma zorgde er voor dat er geen tijd was voor verveling.
Met bezoeken aan het Vlaams Mijnmuseum, de Japanse tuin, het witte dorpje Thorn, het natuurgebied De Kiewit, een vis- en alpacakwekerij, de Haspengouwse fruitstreek  met zijn Katarakt hype, Maaseik en Bokrijk, was er inderdaad voor elk wat wils. Ook voor de sportievelingen was het lekker genieten met enkele korte wandelingen en een fietstocht van 35km. langs de Maas.
Samen met het verblijf in het schitterend en rustig gelegen “Hotel De Watermolen” in Reppel, de excellente sfeer in de groep en de gezellige avonden met o.a. Quiz en kegelen, werd het eens te meer een zeer geslaagd evenement.

“Non-Stop” gaat door op zijn elan en hoopt dat nog meer 55-plusser uit de wijk Nieuw Rodenem aansluiten en mee komen genieten van de wekelijkse activiteiten.
De actieve medewerkers Albert Vanderbeken, René Janssens en coördinator Viktor Denayer  blijven zeer gemotiveerd om deze seniorenwerking verder uit te bouwen en hopen hierdoor ook andere  senioren aan te zetten om zich op een of andere manier sociaal te engageren. Meer info over de werking vindt u op www.non-stop.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2008
Viktor Denayer
Viktor Denayer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023

archief