HALLE - Inschrijven voor duatlon

C21

HALLE - Inschrijven voor duatlon

Halle_14_de_duatlon_
 

In het kader van de  braderijfeesten van Sint-Rochus organiseren de sportraad, de sportdienst en de vzw Sint-Rochus op vrijdag 22 augustus de jeugdduatlon en de recreatieve duatlon, telkens op een volledig verkeersvrije omloop.

De gratis jeugdduatlon voor 6 tot 13-jarigen (zonder wedstrijdelement) start voor de groep om 17.30 uur, de oudere de groep om 18 uur. Medaille en prijzen voor iedereen bij aankomst.

De recreatieve duatlon, die ondertussen uitgroeide tot de grootste van het land, start om 19 uur. Dames en heren gaan samen van start. Wedstrijd-maximum van 2 uur. De deelnameprijs is 5 euro voor alle deelnemers met een triatlon- of duatlonlicentie en 15 euro voor niet-licentiehouders. Er zijn talrijke prijzen te winnen.

Voor beide duatlons kunnen atleten vooraf inschrijven bij de sportdienst: via www.halle.be of de dag zelf, tot een half uur voor de start,  op het secretariaat van cultuurhuis "De Muzen", L. Deboeckstraat 5, 1500 Halle (minimum een half uur voor vertrek). Meer info bij de sportdienst, sportcomplex De Bres, Mgr. Senciestraat 13, 1500 Halle, tel. 02 365 94 25 of 26, sport@halle.be .  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief