Halle - Nieuwigheden bij Studio Teurlings

C21

Halle - Nieuwigheden bij Studio Teurlings

Pers01
 
Pers03
Pers02
 

Studio Teurlings innoveert weer en is klaar voor de braderij van Halle In hun traditie van service en kwaliteit brengt Studio Teurlings ook deze zomer een paar innovaties in Halle 

Vanaf 1 mei 2008 kan je bij Studio Teurlings in Halle een volledig ingerichte NIKON-shop vinden. Er zijn in Vlaanderen maar 2 Pro Shops van NIKON te vinden en zaakvoerder Steven Teurlings vond de investering in deze extra service een perfecte aanvulling op de filosofie van uitstekende klantenservice

die Studio Teurlings al jaren nastreeft. Niet alleen betekent dit een nog groter assortiment voor onze klanten maar ook een aan extra service, zoals een

dienst klein onderhoud nikon reflextoestellen, 2 maal per jaar een NIKON Clinic-day voor kleine herstellingen en regelmatig interessante acties en opleidingen.

Nieuwe service voor veeleisende GSM-gebruikers bij Studio Teurlings. 

Met onze nieuwe Business Service Center maken we extra tijd vrij voor de klanten die hun gsm professioneel gebruiken. Onze telecom verkoper zal u begeleiden in uw keuze naar de smartphone, dat perfect bij uw behoeften past, en dit bij voorkeur op afspraak op 02/363.87.82. Er zijn diverse modellen en merken uit stock leverbaar.

Officiële voorstelling Sony HD Shop bij Studio Teurlings
Tijdens de braderij zullen we uitgebreid aandacht hebben voor de allernieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van LCD en Plasma televisieschermen. In onze gloednieuwe SONY HD Shop kan u proeven van het Tv-gevoel in hoge definitie beeld en geluid.

En omdat kijken en vergelijken de beste raadgever is kan u ook bij ons terecht in onze 'kijk en vergelijk' -hoek waar je op vier schermen duidelijk het verschil kan zien tussen het beeld dat de standaard kabel, Telenet digitaal, Belgacom TV en TV vlaanderen voor hetzelfde beeld in uw huiskamer kan brengen. Laat u niets meer wijsmaken en kom zelf beslissen wat het beste bij u past, enig in de streek!

De Asus Eee Laptop, klein, goedkoop maar steengoed
Sinds kort bestaat er ook een zeer compacte maar goede laptop op de markt en dat maar voor 339€, incluis tas en muis. Heel handig om draadloos je mails te lezen op de Eurostar of onderweg notities of afbeeldingen te bekijken. Dit toestel is baanbrekend omwille van zijn mooie design, bijzondere compactheid en no-nonsense mentaliteit. Te bewonderen en te kopen vanaf heden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief