STEENHUFFEL/ HALLE - Palm ook op de Stroppenconcerten, “Ben jij al inge-PALM-d ?”

C21

STEENHUFFEL/ HALLE - Palm ook op de Stroppenconcerten, “Ben jij al inge-PALM-d ?”

Palm_activatie_08
 

PALM, dat onlangs officieel erkend is als Vlaams Streekproduct, wil haar bier, dat model staat voor de unieke bierstijl: de ‘speciale Belge’ of ‘amber’, versterkt onder de aandacht brengen. In België is Palm veruit marktleider in dit segment maar de Steenhuffelse brouwer wil met specifieke acties op verschillende fronten nieuwe consumenten rekruteren! Met de zomer voor de deur gaat Palm naar de consument toe. De brouwerij wil met haar plan vooral nieuwe consumenten werven door hen met Palm in contact te brengen en hen vertrouwd maken met de voordelen van haar speciaal bier.

Een nieuw fles

Een nieuwe, hedendaagse 25cl fles zonder waarborg staat vanaf nu in de winkelrekken. De fles met lange hals en met reliëfletters (zonder buik- of rugetiket) is verjongend, tastbaar en ligt gemakkelijk in de hand. Doordat de flesjes per 6 in stapelbare ‘koelkastdoosjes’ zijn verpakt en er geen statiegeld op afgerekend wordt, is dit de ideale verpakkingsmaat om consumenten over de streep te trekken en hen het te laten proberen. Deze fles speelt dan ook de hoofdrol in de zomercampagne: “ben jij al inge-PALM-d?” Palm trekt in juli en augustus doorheen héél Vlaanderen en heeft als objectief 500.000 consumentencontacten te gaan leggen. De nieuwe fles zal, samen met voordeelcoupons, op brede schaal verdeeld worden. Een geïntegreerde mediacampagne en wedstrijd versterken het geheel.

(H)echte beleving op evenementen…

Tal van zomerevenementen zullen ook dit jaar door Palm ondersteund worden. De spraakmakers zijn:

Vanaf 7 juli tot en met 18 augustus nemen maar liefst 13 steden in Vlaanderen deel aan het Palm-Zomerfestival Vlaanderen 2008. Alles goed voor meer dan 105 concerten gratis ambiance en plezier, zoals trouwens elke maandag tijdens de Stroppenconcerten in Halle. Op de website www.benjijalingePALMd.be  zijn leuke prijzen te winnen. 

Dit jaar is PALM toegetreden als partner van VLAANDEREN FEEST. Vijf grote concerten laten Vlaanderen via het format ‘Zo is er maar één’ genieten van Vlaams muzikaal talent. Daarbovenop wordt Vlaanderen, de hele zomer lang, door VRT doorkruist met het programma 1000 Zonnen. Fietsen, wandelen én Palm leren kennen….

Het Palm zomer evenementenseizoen sluit men op zondag 14 september op eigen bodem af met de organisatie van het wereldkampioenschap Barbecue en Opendeur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief