HALLE - De Bres is officieel opnieuw open

C21

HALLE - De Bres is officieel opnieuw open

Halle_jef_heremans
 

Jef Herremans werd  uitverkozen om de cafetaria van sporthal De Bres te runnen. Vrijdagavond werd De Bres officieel geopend. Jef heeft op de korte inloopperiode in zijn zaak  bewezen dat het er leuk vertoeven  is na een sportwedstrijd of training maar ook om een pint te drinken.

“De cafetaria van De Bres heeft lang leeg gestaan. We willen de sporters en de suporters een thuishaven geven in onze zaak. We zullen er alles aan doen om nieuw leven in de zaak te brengen. Onze grote troeven  zijn een propere zaak, de vriendelijkheid naar de klanten toe en wat we bieden moet in orde zijn. Dan komen de klanten zeker terug. We plaatsten grote tafels zodat de ploegen samen kunnen zitten, genieten en kunnen napraten over hun inspanningen in de zaal.   De sportmensen moeten zich hier thuisvoelen in hun cafetaria van de sporthal.  Op 26 juli geven we een barbecue om extra leven in de brouwerij te brengen. Naast de cafetaria bieden we ruimte voor vergaderingen, een eetfestijn of koffietafel.
Toch was het begin moeilijk. Ik moet de stad bedanken omdat ze grote inspanningen deden om me de zaak net en proper over te dragen. Nu werken we elke dag om het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.”, zegt Jef Herremans met vol vertrouwen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief