HALLE - Nieuwtjes uit het stadhuis

C21

HALLE - Nieuwtjes uit het stadhuis

Stadhuis_halle

De open compostsite staat zaterdag in het teken van kruiden, de administratieve, de administratieve burelen van ’t Vondel gaan verhuizen en Halle verlengt de overeenkomst met Ingooigem voor de start van Halle-Ingooigem.

Open compostsite van zaterdag 12 juli in teken van kruiden
Kruiden en hun geheime, men komt er alles over te weten op de open compostsite & natuurtuin ‘Eizingen’ van nu zaterdag 12 juli, doorlopend van 14 tot 17 uur, aan de Felix Roggemanskaai 8 in Buizingen. Freddy Sparenberg van Ecoflora zal er samen met twee Halse compostmeesters de kruidenspiraal opfrissen. Zij staan natuurlijk ook ter beschikking voor een praatje en vragen rond kruiden en composteren.
Wil je tijdens de schrale, zomerse, zonnige dagen genieten van een barbecue met heerlijke kruiden? En wil je nog meer te weten komen over kruidige thees of theebaden, kom dan zeker naar de open compostsite van zaterdag 12 juli. Een bezoek loont zeker de moeite.
Info: milieudienst, tel.  02 363 25 15 , milieu@halle.be.
 
Administratieve burelen Vondel verhuizen
Nu het tekenatelier van De Meiboom terug naar de kunstacademie verhuist, komt de tweede verdieping van het historisch stadhuis
opnieuw vrij. Na de nodige aanpassingswerken komen daar de administratieve burelen van cc ’t Vondel, die zijn momenteel nog op het
gelijkvloers. De burelen op het gelijkvloers zullen worden gebruikt door de toerisme-ambtenaar en het personeel van het toerismekantoor.
 
Stad verlengt overeenkomst voor organisatie ‘Halle-Ingooigem’
Naar aanleiding van de zeer positieve ervaringen van de afgelopen vier jaren met de organisatie van de wielerwedstrijd Halle-Ingooigem, en rekening houdend met de steeds groeiende publieke belangstelling en appreciatie van de Halse bevolking, heeft het stadsbestuur een princiepsakkoord gesloten met Wielerclub Yvegem Sportief om de wielerwedstrijd ook de komende vijf jaren te laten starten in Halle. De ontwerptekst van het princiepsakkoord wordt aan de gemeenteraad ter goedkeuring voorgelegd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief