HALLE - Toerisme Halle met wandelzoektocht

C21

HALLE - Toerisme Halle met wandelzoektocht

Editiepqjot_ogenblikken_1_merckx
 
Editiepqjot_ogenblikken_2_merckx

VVV – TOERISME HALLE richt dit jaar een toeristische WANDELZOEKTOCHT in naar aanleiding van het project “ogen,blikken” dat tijdens de zomermaanden in de Halse binnenstad loopt.

Wie Halle op een ludieke manier wil verkennen en mooie verscholen plekjes wenst te ontdekken moet zeker en vast deelnemen aan deze zoektocht.
 
'ogen, blikken’ is een uniek project. Lieve Bollaert heeft een kunstwerk bedacht dat, verspreid over een achttal locaties, een netwerk vormt over de Halse binnenstad. Het kunstwerk bestaat uit 12 grote billboards (bedrukte zeildoeken die opgespannen worden in een aluminium kader) die zeer opvallend aanwezig zullen zijn in het straatbeeld. De meesten hiervan zijn 6,5 meter hoog en 5 meter breed. Op deze billboards staan gezichten afgebeeld die over de stad heen oogcontact hebben met elkaar en zo één gemeenschap vormen. Deze openbare gebouwen zijn: het historische stadhuis, het stadhuis op het Oudstrijdersplein, de bibliotheek in de Basiliekstraat, de Servais muziekacademie, het Oud-Jezuïtencollege, de villa Servais.
 
Inschrijven voor de wandelzoektocht kan tot 14 september in het VVV-toerismekantoor, Grote Markt 1, Halle. Het kantoor is open alle werkdagen van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Tot september ook op zaterdag en zondag van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur. De deelname is 2,50 € voor - 18 jaar en 3 € voor + 18 jaar. Iedere ingeschreven deelnemer ontvangt een mooie prijs.
 
Prijsuitreiking : zondag 5 oktober om 14u30 in Cultureel Centrum ’t Vondel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 15 feb 2024
Marc Sluys | 13 feb 2024

archief