HALLE - Festiv’Halle van op de Leide

C21

HALLE - Festiv’Halle van op de Leide

Editiepajot_festivhalle_1_gr_merckx
 
Editiepajot_festivhalle_1_kl_merckx
Editiepajot_festivhalle_2kl_merckx
Editiepajot_festivhalle_3_kl_merckx
Editiepajot_festivhalle_4kl_merckx
 

Voor de vierde editie van Festiv’Halle schuifden de organisatoren, vzw Rock Monsieur, het hele gebeuren een honderd meter verder dan gewoonlijk. Het werd ook het eerste jaar dat gewerkt werd met een tent en dat het festival uitgesmeerd werd over drie dagen.

Festiv'Halle is vier jaar geleden ontstaan tussen pot en pint. Veel mensen uit Halle trokken naar festivals in andere steden en gemeenten omdat er in Halle er geen festival was. Sebbe Raemdonck, de drijvende kracht achter Festiv’Halle wilde toen de Hallenaren hun eigen festival geven.
 
 
Vrijdag kon aanzien worden als een opwarmertje in het CC ’t Vondel. De grote festivaldag op zaterdag werd ingezet door de Fanfaar. De blazers zijn echter vervangen door elektrische gitaren. Volgden dan achtereenvolgens Manic Movement, Freaky Age, Red Zebra, Sioen, Janez Detd, Arid en Zornik. Het hele gebeuren werd afgesloten door Freres Deluxe.
 
Intussen was er buiten de tent ook nog heel wat animatie en vertier. Ook aan het afval werd gedacht. Zo stonden er afvalbakken waar het vuil in kon gesorteerd worden en werd er gebruik gemaakt van herbruikbare bekers. Toren bekers konden dan nog ingeruild worden voor drankbonnetjes.
 
FAMILIEDAG
Festiv’Halle wordt zondag afgesloten met een familiedag. Optreden zij er van Dean (16.15 uur), Spring (17.15 uur), François Vincent (18.30 uur), Les Truttes (19.50 uur) en Cookies & Cream (21.35 uur).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief