HALLE - O.E.H. kwam, zag en overwon

C21

HALLE - O.E.H. kwam, zag en overwon

Oeh
 

Omdat de Afstandslopers Vosselaar(ALV) naar Essenbeek afzakten om deel te nemen aan de Hyacintenjogging, kon Lut Motté haar discipelen, zeg maar joggers en recreanten, er toe bewegen om mee te gaan lopen en deel te nemen aan de Halve Marathon “Het Giels Bos”(werkgroep Gehandicaptenzorg Zonder Grenzen)te Vosselaar. Met niet minder dan twaalf ploegen(van drie) werd deelgenomen aan de aflossingswedstrijd(3 x 7 km) en een tiental clubatleten namen ook deel aan de individuele 7km( al joggend of stappend).

Niet alleen Ceasar kwam, zag en overwon… ook O.E.H.!
 
Het drietal Stijn Boon, Jeroen D’Hoedt en Tim Luyckx verpulverde de tegenstand en liep over de 21 km 1u.10’ en 29’’. Hiermee waren zij meer dan vijf minuten sneller dan de AVOS-heren die er 1u.15’ 14”” seconden voor nodig hadden. De tweede OEH ploeg eindigde 23ste en was samengesteld uit Greta Michiels, Gurick Peetroons en Marc De Grove. Op de 73 ploegen waren er niet minder dan 12 afkomstig van Essenbeek-Halle.
In de individuele 7 km werd Cecilia De Brael die terug aan lopen toekwam 34ste en Hugo Devillé 60ste. Nog vermelden dat hier ook Nederlandse en Engelse ploegen aan de start kwamen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2008
Hugo Devillé
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief