HALLE - Nieuwe onderzoeken voor Witse

C21

HALLE - Nieuwe onderzoeken voor Witse

Editiepajot_halle_witse_foto_roger_mortelmans
 

Na herhalingen komt vanaf zondag 7 september de nieuwe serie "Witse" op de buis. De vijfde reeks afleveringen van de gelijknamige misdaadserie brengt opnieuw spanning en eigenzinnig speurwerk in het Pajottenland.

Commissaris Witse (Hubert Damen) komt terecht in de meest diverse milieus en sociale klassen, van een autoracecircuit tot een rusthuis, en van illegale asielzoekers tot de wereld van de paardensport. Daarbij wordt hij geconfronteerd met de duistere kant van de mens, maar ook met menselijk leed. Ondanks zijn cynisme en harde aanpak grijpt hem dat, na al die jaren, nog altijd aan.
Witses samenwerking met Sam (Inge Paulussen) wordt als maar beter en hechter. Ook zijn relatie met Annemie (Els Olaerts) verloopt sereen.
Uiteraard komt hij, door zijn onorthodoxe manier van werken, terug voortdurend in aanvaring met directeur Wijtinckx (Dirk Tuypens). In deze nieuwe reeks drijft Witse de zaken op de spits en komt er zelfs een intern onderzoek.
Nadat hij op het einde van de vorige reeks werd neergeschoten, keert Romain Van Deun (Daan Hugaert) terug uit ziekteverlof.
En Rudy Dams (Marc Stroobants) heeft psychische problemen.
Witse op Eén op zondag om 20.55 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2008
Hilda Renders
Roger mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief