HALLE - Turnstage Start 65

C21

HALLE - Turnstage Start 65

Editiepajot_jeugdstage_bui_1_gr
 

Dat zomervakanties niet enkel bestaan uit strandwandelingen en in de zon liggen bewijzen de jongeren die voor de actieve turnstage van turnclub Start 65 uit Buizingen kozen.

Alle ( pas vernieuwde ) olympische toestellen worden onder handen genomen en kennen na 1 week stage geen geheimen meer.
 
Dat de olympische spelen, en in het bijzonder de turnwedstrijden, samenvallen met de turnstage is mooi meegenomen want de gymnasten konden hun ogen uitkijken tijdens de bijzonder boeiende en spectaculaire wedstrijden met vooral de deelname van 2 Belgische turners.
 
Turnen is een schitterende maar vooral zeer zware sport! De diverse deelnemers ondervinden dit dagelijks tijdens de oefeningen, die geleid worden door ervaren trainers Jessy, Corinne, Alexander, Ruth, Francis en Pol. Tijdens het werkjaar staan zij ook in voor de training van wedstrijdturners.
 
Vanaf maandag 8 september start het nieuwe werkjaar. Alle nieuwe leden krijgen de kans om één maal deel te nemen aan een training alvorens zich definitief in te schrijven. De plaatsen zijn beperkt, het komt er dus op aan tijdig naar het turncentrum te komen.
 
Voor meer inlichtingen betreffende de diverse leeftijdscategorieën en het uurrooster kan men zich wenden tot Ruth Walravens op het nummer 02/ 361.42.84.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2008
Editiepajot
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief