HALLE - Toepisch finaliste in wedstrijd van Whiskas

C21

HALLE - Toepisch finaliste in wedstrijd van Whiskas

Editiepajot_toespich_halle
 
Editiepajot_finalisten_katjes
 

Het katje van Liliane Decuyper uit de Hallerbosstraat 72 in Halle nam deel aan de Whiskaswedstrijd 'Make your cat a star' en werd prompt finaliste. Wil met dat Toepisch, want zo noemt het katje van Liliane, de wedstrijd wint, moet vlug eens gaan kijken naar http://www.whiskas.be/NL/Pages/mycas/MyCas_Final10CatsOverview.aspx of www.whiskas.be

 
De wedstrijd waaraan Liliane Decuyper met haar kat deelnam bestond uit 3 fases.

In de eerste fase van de wedstrijd diende men een foto van je kat te uploaden op de website www.whiskas.be. De bezoekers van de website werden in de mogelijkheid gesteld om te stemmen voor de foto die zij als de mooiste beschouwden.
Aan het einde van de eerste fase werden uit niet minder dan een tienduizend Nederlandstalige inzendingen, 20 foto's voorgeselecteerd die de meeste stemmen behaalden tijdens deze stemronde. 'Toepisch' werd één van deze 20 halve finalisten.

In de tweede fase buigde de vakjury zich vervolgens over de mooiste foto's en selecteerden uit deze 20 halve finalisten intussen 5 finalisten. 'Toepisch' is momenteel dus één van deze 5 finalisten! (Nederlandstalige inzendingen).

In de derde en laatste fase van de wedstrijd, die loopt van 11 augustus  tot en met 14 september, worden de finalisten aan het publiek voorgesteld. Deze voorstelling gebeurt door middel van de publicatie van een foto (resultaat van een foto uit een fotoreportage van een beroepsfotografe) in het tijdschrift Dag Allemaal.
Vijf weken na elkaar wordt dus één finalist gepubliceerd en 'Toepisch' verscheen gisteren als eerste van de vijf finalisten in Dag Allemaal.
Bovendien zullen de bezoekers van de website www.whiskas.be tijdens deze periode in de mogelijkheid worden gesteld om te stemmen voor de reportagefoto die zij als de mooiste beschouwen via een daartoe voorbehouden stemformulier. Het is slechts mogelijk om één maal je stem uit te brengen. Voor de berekening hiervan wordt gekeken naar het e-mailadres.

De finalist uit groep 1 (5 Franstalige inzendingen) en uit groep 2 (5 Nederlandstalige inzendingen) die het meeste stemmen hebben behaald aan het einde van de derde fase, worden uitgeroepen tot eindwinnaar van de wedstrijd.

De eindwinnaars (1 Nederlandstalige en 1 Franstalige) zullen bekendgemaakt worden en schitteren in een reportage van één pagina in het tijdschrift Dag Allemaal (voor de Nederlandstalige inzendingen) in de periode tussen 14 september en 30 september en voor de Franstalige inzendingen in de Franstalige versie van het tijdschrift Flair en het tijdschrift Télémoustique. De eindwinnaars zullen bovendien schitteren op de Whiskas-eindejaarskaartjes.

Mensen van Halle en omstreken, massaal stemmen dus op 'Toepisch', het katje uit Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2008
Editiepajot
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief